Nie pochlebiaj sobie, żeby mieć fanów trzeba coś sobą reprezentować, akurat ty jesteś tutaj najbardziej ułomny w swoich poczynaniach i tłumaczeniach :)
Dnia 2021-08-27 o godz. 11:04 ~rekin napisał(a): > Poczytuje to sobie jako komplement od faceta, który g... wie o spółce i mechanizmach finansowych i zgrywa znafcem.
Tak sobie tłumacz, przecież jesteś najlepszy, tak idealnie trafiłeś w spółkę, że tylko pozazdrościć, brawo ty !!! Zamiast przeżywać jakieś wpisy, ciesz się chwilą, taki mega wzrost dzisiaj w portfelu :)
Dnia 2021-08-27 o godz. 11:04 ~rekin napisał(a): > Poczytuje to sobie jako komplement od faceta, który g... wie o spółce i mechanizmach finansowych i zgrywa znafcem.
:)))) Jak ZNAFCO , INWESTORZE ~rekinie mają się dzisiaj twoje mechanizmy finansowe i wiedza na temat spółki ? :)))))))))))) Cierpliwość popłaca.
W przeciwieństwie do Ciebie nie jestem prorokiem i nie będę głosił, ze teraz bedą już wzrosty slbo może spadki. I nie stwierdzę, ze 8 września kurs będzie 4.23 albo 9.57. To zostawiam Tobie. Ja wiem jedno, spółka buduje solidne podstawy, mimo błędów, wizerunkowych wpadek. A skokowy wzrost obrotów przy wzroście kursu, nie prawdą jest, ze to tylko końcówka sesji podbiła, jest objawem pozytywnym. Zapraszam teraz mój funclub do ujadania.
Weź ten ostatni raport finansowy i dokładnie go przeczytaj, a zrozumiesz dlaczego kiśniecie na 5 złotych. Potem się zastanów co tej spółce się udało zrobić z tego co faktycznie obiecała, bo ja znam temat od 2017 roku i jestem szczęśliwy, że to sprzedałem w piz... z zyskiem na tych poziomach powyżej 10 zł. Jeździłem na Investors Day, co trzy miesiące i słyszałem to samo pierd...nie za każdym razem. Zero konkretów tylko bzdury o tym, że jest dobrze. Aforti.biz to tylko kolejna obietnica mająca omamić inwestorów, którzy utrzymują tą Spółkę przy życiu.
Już starczy tej 4 z przodu. Zdecydujcie się, albo 3,50 albo 5,50… niech coś się dzieje, nudno znów się robi. Panowie Inwestorzy ruszcie się trochę, niech spekulanci zarobią trochę na Waszym garbie :)))
Dnia 2022-02-05 o godz. 09:42 ~rekin napisał(a): > Spokojnie, na razie red się obławia po 2.5 zł:)))))))
Nie zasłaniaj się redem, to Ty śmiałeś się z możliwości 4,xx z przodu, a co mamy 3,xx. Taka jest Twoja znajomość mechanizmów finansowych spółki, gdybyś wiedział na pewno wszedłbyś tu ponownie :))) Wiem, wiem jesteś długoterminowcem :)))
Dnia 2022-02-18 o godz. 09:01 ~rekin napisał(a): > Wybitny zn-afc-a mechanizmów. ))))). Pycha kroczy przed upadkiem.
Jak bardzo aktualne u Ciebie :))) Była pycha kilka miesięcy temu jest to co jest. Spoko, jesteś długoterminowcem, nasmaruj mechanizmy, będzie dobrze, kiedyś :)))
Dnia 2022-02-23 o godz. 07:36 ~rekin napisał(a): > Oj porażki spekulacyjne bolą tak bardzo? Dobrze, że można się wypłakać na firum.
Twoja samokrytyka zawsze trafna, w przeciwieństwie do przepowiedni. Zmień szklaną kulę, ta w którą patrzysz nie przewidziała 4 z przodu z kolejną cyfrą za:)))
Oj biedaczku, znowu się musisz wypłakac? Znowu wtopiłeś na spekulacjach? Wytrzeć noska? Moze jakieś wsparcie? Daj numer konta to ci coś odpalę, wspieram niezaradnych.
Dnia 2022-03-25 o godz. 20:21 ~rekin napisał(a): > Oj biedaczku, znowu się musisz wypłakac? Znowu wtopiłeś na spekulacjach? Wytrzeć noska? Moze jakieś wsparcie? Daj numer konta to ci coś odpalę, wspieram niezaradnych.
Wtopa piszesz, no tak, od publikacji tego wątku trochę ci zjechało: Opublikowano przy kursie: 6,00 zł , zmiana od tamtej pory: -45,50% Ile jest faktycznie? To już sam wiesz :))) Jak już wspomniałeś o wsparciu i jeszcze ci coś zostało, to raczej nie inwestuj, wesprzyj jakieś potrzebujące dziecko na siepomaga.pl
Tak tak, szybko usuwają bo boją się prawdy a jaka jest prawda, a taka że umierają. Szczęście, że sprzedałem akcje przy 6,30 kupujac za 7,10 a miało być 45. Jaja jakieś. Cała ta firma to wydmuszka łącznie z chorym psychicznie Sytkiem, który myśli że jest bogiem a jest zwykłym korniszonem. Nie chodzi na investors day s bo boi się pytań, wysyła Opokę, który robi co może żeby ugłaskać ludzi ale faktycznie wciąż gada to samo. Wasza kasa więc mam to gdzieś ale ile się naprosiłem, żeby odzyskać swoją to już mój problem. Pozdrawiam marzycieli o 45 zł - wariaty. Mam nadzieję, że szybko służby dobiorą się im do ...
Oderwanych od rzeczywistości nie brak. Utopieni na lata zmieniają taktykę na długoterminową inwestycję. Pseudo-inwesotrzy wybierają nawet ciekawe nicki, jak na przykład ~rekin :) Wystarczy jednak tylko parę wpisów, aby taki ~rekin okazał się lalką-kopiarką komunikatów z netu, co czyni go,wg niego oczywiście, głównym znawcą mechanizmów finansowych spółki:))) I tak snuje się smród po forum..., a kurs ociera się już o 2,xx i trzeba korzystać :)))