• NIEBAWEM ODBICIE Autor: ~Xavi [37.248.200.*]
    Śmieszna jest juz wycena i C/Z dla Bowim przy cenie 10 zł..niebawem kurs odjedzie..stoi w konsolidacji od 5 dni..
  • Re: NIEBAWEM ODBICIE Autor: ~xyz [84.40.215.*]
    przewalanie z wora do wora na coraz nizszych poziomach....chodzi o psychologie....po 10.20 nie chcesz oddac to moze po 9.50 oddasz...po 9.50 nie oddasz to moze po 9 oddasz....osobiscie uwazam ze bedzie odbicie +50% jak na Action tylko pytanie z jakiego poziomu...z 9,94 czy z 9.70 czy z 9.50 czy z 8.90....tak czy siak uwazam ze z tego poziomu dolku odbicie na +50% pojdzie minimum
  • Re: NIEBAWEM ODBICIE Autor: ~xyz [84.40.215.*]
    czemu uwazam ze przewalanie z wora do wora? raz z ciekawosci dalem wieksze zlecenie kupna na drodze przewalania i momentalnie sie cofnelo pociagneli troche do gory...tak jakby sie wystraszyli....ale potem wycofalem zlecenie bo w sumie mam jeszcze sporo wolnych srodkow zeby dobrac np. po 9.50 czy 9 xD wiec mi to zanizanie na reke a chcialem tylko sprawdzic czy ktos na powaznie wywala czy zabawa....i wyszlo mi ze zabawa :D
  • Re: NIEBAWEM ODBICIE Autor: ~Piter [37.225.18.*]
    Xyz - szacun! Twoje wpisy warto czytać i czerpać wiedzę. Serdecznie pozdrawiam - Świeżak giełdowy
  • Re: NIEBAWEM ODBICIE Autor: ~Piter [37.225.18.*]
    Tak jak napisałeś, teraz psychologia. Wczoraj zbili kurs na 9.98 i od razu zaczęli bombardować postami, że 10 zeta pękło i zaraz będzie gleba. Czy ktoś się jeszcze łapie na to? Kto miał popuścić to już popuścił. Może czekają jeszcze na wieści z Ameryki i liczą, że za 8 kupią. Ja też czekam i dokupię jakby co.
[x]
BOWIM -1,65% 8,36 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.