Spółka kibel nagle zaczyna brylować na NC. Obroty powyżej 10mln. A wszystko to przy śmiesznie niskiej kapitalizacji - 20 milionów zł. Tylko dzisiaj obrót przewyższył połowę kapitalizacji. Abstahując od konkursu i jego wyników, za dużo papieru zostało zassane i przemieliło się od początku tygodnia. Dla mnie ta spółka to mały 4mass 2021 roku. To co się dzieje i będzie się dziać w najbliższych dniach, nie ma żadnego odzwierciedlenia w wynikach finansowych. Tutaj kurs przejęła czysta spekulacja, co będzie dalej? Wszystko jest możliwe, spekulacyjnie na minus wysoki FF, na duży plus śmiesznie niska kapitalizacja i fakt, że w ciągu 2 dni przemieliło się ponad 5mln akcji. Czy ulica/spółdzielnia/oni/grubi zebrali wszystko, żeby oddać? Pozdrawiam, życzę wysokich zysków i małych strat.
Przy 5 zł wczoraj i dziś zebrano ponad miln akcji więc to nie ulica.
Spekulacje są zawsze nawet na KGHM istotne jest to czy Reklama Gry przełoży się na zainteresowanie i kupnem . Zauważyli to w świecie sytuacja rozwojowa.
To przełoży się na zyski a Gierka mega fajna przyjemna i można spróbować zdobyć Everest lub K2
gruby, gruby,grubas-spółdzielnia, która siedzi na GPW. To 06MAG podkręcą to PLAZE, GNB, DEV, itd. tylko tam stosunkowo małym obrotem zazwyczaj pod ESPi, tu mnie zastanawia olbrzymi wolumen, tu raczej będą kółka jak zarobią to zostawią tak że będzie bujało
czasy się zmieniły, zapominacie że teraz drobny/ulica/leszcz to inwestor który kupuje 10-20 kilo Artgames po 4 zł. Pompkę mogli wywołać drobni, sam wczoraj kupowałem akcje po 4 zł. Na poważnie to Climber jest słabą grą, coś mi mówi ze Bunkier tez nie zachwyci.
Skor wszedles by zarobic to po ki grzyb sie udzielasz o grach??? Moze jes tes ten co pisal ze w Climbera z rodzina gral i mu sie nie podobala????? Ps gra wychodzi w 4 kwartale....trailer jest z przed roku !!!! Dopiero po gamescomie poznamy noy trailer...ot co !!!!
Enigma ma niestety rację, dzisiaj w wątku "kto to wszystko zebrał" odpowiedziałem że ulica, ktoś napisał że "ulica nie zebrała w 2 dni na ponad 22mln" - no tak zebrała, Janusz nie kupuje teraz po 500 - 600 akcji, bierze za 20,30,50,100k, także moim zdaniem to ulica, sam miałem pakiet za 28k z zeszłego roku czyli wystarcz 750 inwestorów, wczoraj niestety za późno chciałem wyskoczyć, dzisiaj liczyłem że z rana będą leszczyć a potem "odjazd, rakieta, pendolino", ok 11-12 handel siadł także sprzedałem z niewielkim zyskiem. Tzw. " spółdzielnia" owszem moim zdaniem była, ale łykała pakiety we wtorek i środę po 20-60k akcji, wczoraj pow 5 zaczeli realizować zyski - popyt był niesamowity, dzisiaj dokończyli dzieła - oczywiście to moja opinia...a co do samej spółki, to owszem jest to ogromne wyróżnienie i sukces znaleźć się w jednym szeregu z EA, ubisoft, bandai, microsoft, ale pytanie co dalej??? Podejrzewam że 90% nowych inwestorów nie przeczytało ani jednego raportu spółki. W kasie 190k, prawdopodobnie z pożyczki prywatnej, ciut mało, jedyna szansa że gamescom przyciągnie inwestorów na kickstartera, lub będzie emisja dla nowego inwestora, oczywiście za odpowiednią $$$. Nagony które krzyczą że 20mln kapitalizacji to mało niech sobie darują (C/Z ok minus 44). To było mało w tamtym roku gdzie gaming był napompowany do granic, gdyby wtedy było takie info to 10-20 jak najbardziej. W tym roku gaming niestety leży, rozumiem że liczy się przyszłość, ale iestety do tej przyszłości trzeba jakoś dotrwać... to moja opinia, mam nadzieje że obiektywna i jak najbardziej na poważnie