Dwa razy, PKC na otwarciu i o 9.11. Łącznie mam 20k papieru, jeszcze wczoraj dobierałem o 16. To był nasz wkład własny na mieszkanie. Teraz mam -20% i 20 tys w plecy. Uciekać? Powiedzieć żonie? Pomocy
A mowili inwestuj kapital, ktory mozesz stracic. Nie sluchaja, a potem placz, ale dzieki temu ktos zarabia, a takie osoby dostaly nauczke by drugi raz nie kupowac na gorce lub wycofac sie z gieldy zanim sie wiecej straci.
W zeszłym roku jak wchodziłem po 4,4 tez do końca roku miało być 10, wczoraj za późno wszedłem i już wisiało do końca sesji, dzisiaj sprzedałem po 4,9, trochę grosza wpadło ale najważniejsze ze po roku kiszenia udało się uwolnić kapitał, czytaliście przed zakupem raporty?? Ten rok bodajże -400k, stan kasy 190k pożyczone pod podział z przyszłych zysków,przychód ostatni kwartał 180k, dodam ze tez wchodziłem pod climbera, dalej trzymam kciuki, ale ryzyko jest dla mnie chyba zbyt duże, spekula ostro wywindowała, dzisiaj się skeszowala, jeżeli odebrali niżej to jest szansa, ze pojadą wyżej, ale z tego co dzisiaj zaobserwowałem to hande skończył się tak po 12, przy pakietach które teraz chodzą to raczej gra ulica
Jak masz fajną żonę, to wam zaoferuję tyle, za jedną noc z nią. Ty się w tym czasie zreflektujesz, aby nie wchodzić na szczycie, a ja w tym czasie poszczytuję z twoją żonką, co ty na taką "niemoralną propozycję"? Jak jej się przyznasz, to cię zostawi, a tak przynajmniej odzyskasz kasę straconą :))))
Przecież już dawno uczą żeby inwestować tyle ile możesz pozwolić sobie stracić oraz żeby rozdzielać kapitał na kilka firm a nie stawiać na jedną kartę. Zaryzykowałem dzisiaj tutaj (póki co niewiele w plecy). Sukcesów życzę. Nie straciłeś, no chyba że sprzedałeś.
Ty tak poważnie piszesz? Kupowanie po 2 dniowych mocnych wzrostach, gdzie urosło 150% praktycznie bez żadnej korekty jest największym błędem jaki można było zrobić. Bardzo możliwe, że na tym jeszcze zarobisz, ale będziesz musiał poczekać. Jak długo? Nie mam pojęcia. Jeśli ma dalej rosnąć to musi być większa korekta ostatnich wzrostów. Na drugi raz nie słuchaj bajek o 100-200 zł w krótkim czasie, bo normalnie takie wzrosty trwają nawet dziesięć lat i dłużej. Mercator i Cd Projekt, które urosły bardzo mocno w ciągu roku to są bardzo rzadkie przypadki. To są rzadkie przypadki jak trafienie szóstki w Lotto. Decyzę musisz sam podjąć i na pewno nie warto robić nic pod wpływem emocji.
Wielu? Skąd się urwałeś? Gdyby ktoś to na gorąco zgosil do KNF to mają po dup..e. Obroty przez ponad rok minimalne ale pozwoliło to na zbieranie akcji tym bardziej, że raporty są tragiczne tak samo jak sprzedaż gier. Akcja pump and dump książkowa. Dziś i wczoraj był szczyt ubierania. Z obrotów na 5tys złotych dziennie zrobili 15 i 11 milionów. Ślepy jesteś?