Generalnie na fundamentalnie dobrej spółce im niższe wahania kursu po solidnych spadkach tym bliżej do wybicia, tym bardziej że dzisiaj już było testowanie przed sesją podaży na wyższych poziomach. Ciekawe po co to robili, no nie? Raczej nie po to żeby podnieść innych na duchu:)
Na moje oko na niższych poziomach czeka naprawdę solidny popyt, w tym tacy kolarze jak ty. Poza tym coraz bliżej raportu i oficjalnej zmiany wskaźników. Jeżeli nawet spadnie poniżej 9,8 to będzie to bardzo szybki strzał z zamiarem zebrania stop lossów. Chociaż jak tak patrzę na to jakie mają problemy ze stałym zejściem poniżej 10 zł, to chyba musieliby poświęcić kilkadziesiąt tysięcy akcji na taką zabawię. Z chęcią zobaczę co tutaj będzie się działo w połowie września.
Dnia 2021-08-26 o godz. 15:13 ~Free napisał(a): > Generalnie na fundamentalnie dobrej spółce im niższe wahania kursu po solidnych spadkach tym bliżej do wybicia, tym bardziej że dzisiaj już było testowanie przed sesją podaży na wyższych poziomach. Ciekawe po co to robili, no nie? Raczej nie po to żeby podnieść innych na duchu:) > > Na moje oko na niższych poziomach czeka naprawdę solidny popyt, w tym tacy kolarze jak ty. Poza tym coraz bliżej raportu i oficjalnej zmiany wskaźników. Jeżeli nawet spadnie poniżej 9,8 to będzie to bardzo szybki strzał z zamiarem zebrania stop lossów. Chociaż jak tak patrzę na to jakie mają problemy ze stałym zejściem poniżej 10 zł, to chyba musieliby poświęcić kilkadziesiąt tysięcy akcji na taką zabawię. Z chęcią zobaczę co tutaj będzie się działo w połowie września.
technika na śmieciu czy super fundamencie jest ta sama. Byleby w miarę płynność była
Dnia 2021-08-26 o godz. 15:13 ~Free napisał(a): > Generalnie na fundamentalnie dobrej spółce im niższe wahania kursu po solidnych spadkach tym bliżej do wybicia, tym bardziej że dzisiaj już było testowanie przed sesją podaży na wyższych poziomach. Ciekawe po co to robili, no nie? Raczej nie po to żeby podnieść innych na duchu:) > > Na moje oko na niższych poziomach czeka naprawdę solidny popyt, w tym tacy kolarze jak ty. Poza tym coraz bliżej raportu i oficjalnej zmiany wskaźników. Jeżeli nawet spadnie poniżej 9,8 to będzie to bardzo szybki strzał z zamiarem zebrania stop lossów. Chociaż jak tak patrzę na to jakie mają problemy ze stałym zejściem poniżej 10 zł, to chyba musieliby poświęcić kilkadziesiąt tysięcy akcji na taką zabawię. Z chęcią zobaczę co tutaj będzie się działo w połowie września.
W polowie wrzesnia mamy zejscie ponizej poprzedniego dolka z polowy lipca (9,68), co zdaje sie oznacza silne potwierdzenie sygnalu wejscia w trend spadkowy. Ale ja tam technikiem nie jestem, nie znam sie.