Temat Podpisanie znacznej umowy przez spółkę zależną Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Zarząd Spółki APANET S.A. z siedzibą we Wrocławiu (Emitent , Spółka) informuje, że w dniu 29 marca 2021 r. do Emitenta wpłynęła informacja od Apanet Green System sp. z o.o. (Spółka zależna) o zawarciu umowy na podwykonawstwo w zakresie dostaw sterowników lamp GLC , kompletnych szaf sterowniczych oraz oprogramowania jako elementów systemu sterowania oświetleniem na potrzeby realizacji modernizacji systemu oświetlenia w Tychach. Podstawą do zawarcia niniejszej umowy było otrzymanie zamówienia o którym Emitent informował dnia 12 lutego 2021 r. komunikatem ESPI numer 1/2021. Zgodnie z umową wartość zamówienia wynosi 1.157.450,32 zł netto, a termin realizacji zamówienia to: 30.08.2021 r.
Realizacja umowy przez Spółkę zależną będzie miała istotny wpływ na wyniki finansowe Grupy Kapitałowej Emitenta.
Umiesz czytac?! Pisałem żebyś poczytał sobie moje wcześniejsze wpisy może coś wylapiesz jak jesteś bystry... a konkrety dostaniesz jak będzie publikacja strategii
W Polsce analfabetyzm a na gieldzie tak widzę nikt się nie zna ludzie kupują gdzie kto krzyknie jak napiszą zwala szybko sprzedają jak dzida szybko kupują raport naprawdę jest super jak na nc to jesteśmy mega dobrze myślę że wkrótce będzie to zauważone i zrobi kwit odrywke na 5 do 8 zl