Ga*oniu bez szkoły aktualnie nie mam nic w swoim portfelu inwestycyjnym, bo jestem na wakacjach, ale lubię tu wracać i poczytać te nagonki oraz walkę o każdą złotówkę. Pozdrowienia z Turcji.
Chyba wszyscy to wiedzą ale patrz BOWIM - C/Z 1,76 i walą jak w kaczą du............................... trochę mnie niepokoi to szaleństwo jeszcze 10 lat temu Bowim w tej sytuacji latałby po 200 zł i za papier by się zabijali zgnojona GPW przez wrogów PiS gnoją GPW od kiedy rządzi PiS na wszelkie sposoby chcą rozmontować Państwo Polskie , patrzcie tylko co ci de hbile z PO robią na granicy z Białorusią, poszedł z jednym śpiworem a drugi z bananami można się upodlić wymazać w gów nie aby dojść do władzy i sprzedać resztę Polski , a jak myślicie po co wrócił rudy łeb , makrela kazała jechać i przejąć Polskę a ona znowu mu uczepi blaszkę , nic się nie poradzi jak w sejmie jest tyle zdradziedzkich mord pisz wymaluj jak przed rozbiorami
Chciałbym nieśmiało zauważyć że do Targowicy i upadku Konstytucji 3 maja najbardziej przyczynił się kler katolicki, a dzisiejszy naczelnik wchodzi im bez wazeliny. Ówczesny nuncjusz apostolski wręcz prosił carycę Katarzynę o interwencję w Polsce, a papież pobłogosławił Targowiczan. Kler po prostu bał się utraty majątku, który Sejm Wielki, przeznaczył na potrzeby wojska.