Też mam podobne spostrzeżenia, mi zależy na czasie realizacji bo nigdy nie wiadomo co się stanie przez 45 dni dlatego jak już kupuję 1 uncjowe to zdecydowanie w mennicy skarbowej.
Dokładnie, mennica skarbowa jest całkiem fajną opcją, jesli chodzi o kupowanie złota online. Trzeba pamiętać przy takich zakupach o bezpieczeństwie a tutaj jest naprawdę wszystko OK
Też myślę że mennica skarbowa jest jak najbardziej ok. Ceny mają całkiem okej no i sama transakcja przebiega mega szybko, nie trzeba jakoś długo na to złoto czekać ;)
Właśnie ja też bardzo polubiłem ofertę Mennicy Skarbowej. Również podoba mi się, że na zamówienie nie trzeba wcale długo czekać także moim zdaniem warto na nią postawić
też właśnie dużo słyszałam o Mennicy Skarbowej i sama korzystałam 2 razy, więc naprawdę fajnie to wszystko tam funkcjonuje. Szybko, dobre ceny więc polecam :)
Polecam Szlachetne Inwestycje. Mają tylko nowy towar i sporo monet od ręki. Spoko chłopaki to prowadzą. Zawsze można pogadać na branżowe tematy. Otwierają ostatnio nowe oddziały. Ceny chyba najniższe w PL.
Chojnacki i Kwiecień spoko, ludzie z Ascoin ze św. Barbary również spoko, goldar na bielanach też ok, wszędzie podobne ceny, towar ten sam, sporo taniej niż te wszystkie "mennice"
Dnia 2022-10-26 o godz. 15:49 ~Lena napisał(a): > Jeśli chcesz kupić złoto i to w dobrej cenie to polecam zajrzeć Mennica Skarbowa. Tam kupisz złoto i zainwestujesz swoje pieniądze które możesz.
Ej, trolle ze Skarbowej chyba już zostały zastąpione przez boty, bo piszą niezbyt po polsku. Rzygać się chce na te wciąż powtarzane bzdury, że niby w innych mennicach nie ma towaru od ręki albo że w innych mennicach jest niebezpiecznie. Idźcie do Kapitałowej w Warszawie i zobaczcie jaki mają spektrometr do sprawdzania metali. Kupuję tam od dawna, ceny najlepsze z tych sensownych dilerów. Obroty mają podobne do Skarbowej.
Na pewno u sprawdzonych dealerów złota, dlatego tutaj polecam zajrzeć do mennicy skarbowej gdzie możliwości jest naprawdę sporo. Do tego licząc na pomocną obsługę ii punkty stacjonarne w wielu miastach.
Właśnie co do Mennicy Skarbowej to widziałam, że też dużym plusem jest bardzo szybka dostawa. Ogólnie sama mam w planach zamówić tutaj złoto w najbliższym czasie