• inwestycja Autor: ~karol111 [145.53.138.*]
    Cześć. Mam w planach zainwestować w złoto. Zastanawiam się nad Mennicą Skarbową tym bardziej, że jednak ofertę mają dosyć korzystną i przynajmniej dostawa jest od ręki i nie musimy długo czekać
  • Re: inwestycja Autor: ~Artek [89.161.79.*]
    Według mnie jedno z lepszych i bezpieczniejszych miejsc, bo jednak to co również ważne dostępne są praktycznie od ręki a u niektórych musiałem ostatnio nawet czekać 45 dni co dla mnie jest jednak niedopuszczalne
  • Re: inwestycja Autor: ~MW [95.50.125.*]
    Tak, tylko ceny za złoto wysokie. Lepszą ofertę można dostać w Mennicy Zielonej, też od ręki i dogodne formy odbioru.
  • Re: inwestycja Autor: ~wiktorr [188.33.242.*]
    Wydaje mi się że mennica skarbowa ma najszerszą ofertę jeśli chodzi o złoto w internecie, można wybierać odnośnie 'formy' złota, wszystko jest bezpiecznie i w miarę szybko, więc chyba spoko miejsce :)
  • Re: inwestycja Autor: ~Maciej [79.133.121.*]
    Ja zainwestowałem kilka tysięcy w złoto które kupiłem w Mennicy Skarbowej i nie żałuję. Wiem że to inwestycja długofalowa. Ale teraz ci się dzieje z inflacja to wole jednak inwestować
  • Re: inwestycja Autor: ~Odek [91.145.156.*]
    Ja stawiam na monety jednouncjowe, które później najłatwiej sprzedać i tym samym bezpiecznie lokować oszczędności na długie lata. Co do wyboru i dobrymi cenami oraz terminowymi realizacjami to polecam mennice skarbową.
  • Re: inwestycja Autor: ~kamila [207.244.91.*]
    Sama zdecydowałam się również na ofertę Mennicy Skarbowej i faktycznie warto postawić tutaj na zakup. Również dostawa jest bardzo szybka co też jest dużym plusem
  • Re: inwestycja Autor: ~Brozek [91.145.156.*]
    W mojej opinii najpewniejszą opcją inwestycji jest złoto i srebro. Zdecydowanie jedna z najlepszych opcji jeśli chcecie skutecznie przechować wartość swoich oszczędności i jeżeli szukacie ofert w dobrych cenach i szerokiego wyoboru monet szczegolnie jednouncjowych to zdecydowanie mennica skarbowa

• Re: inwestycja Autor: ~Leszek [77.65.117.*]
    Taka inwestycja jest moim zdaniem najlepsza. Złoto idzie cały czas w górę więc można na tym zarobić. Polecam zakupić złoto w Miennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Henryk [77.65.117.*]
    Jak dla mnie Miennica Skarbowa jest najlepsza. Kilka razy kupowałem tam sztabki i wszystko poszło bez zarzutu. Polecam
  • Re: inwestycja Autor: ~Ron [91.145.156.*]
    W mojej ocenie dobry i bezpieczny kierunek, do tego dużo sprawniej realizują zlecenia względem konkurencji.
  • Re: inwestycja Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Brednie
    Mennica skarbowa równa się złodziejskie marże

Sprawnie i tanio to coininvest
    Tavex mennica kapitałowa
  • Re: inwestycja Autor: ~Lens [91.145.156.*]
    Inwestycje warto dywersyfikować, jeśli chodzi o wybór to na pewno warto również postawić na mennicę i tutaj akurat mogę śmiało polecić do sprawdzenia również ofertę z której często korzystam czyli mennicy skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~malinkaa [188.33.248.*]
    Myślę że mennica skarbowa to bardzo dobra opcja, wszystko bezpiecznie i tak jak piszesz - szybko. Ja często korzystam, tym bardziej że w rodiznie mamy zwyczaj kupowania sobie złota jako 'pamiątkę' na ważniejsze okazję takie jak ślub
  • Re: inwestycja Autor: ~zbych [82.160.41.*]
    wmi-mennica.pl polecam najnizsze ceny .
  • Re: inwestycja Autor: ~Olka [89.230.53.*]
    Inwestowanie w złoto jest bardzo dobre można na tym naprawdę zarobić. Polecam kupić złoto z Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Boriz [91.145.156.*]
    Dobry kierunek poszukiwań możliwości wykonania złotych inwestycji w złoto i srebro zarówno jeśli chodzi o monety, jak i sztabki o różnej wadze. Konkurencyjne ceny, terminowe dostawy.
  • Re: inwestycja Autor: ~mirek [68.235.38.*]
    Ja też wybrałem Mennicę Skarbową i szczerze mówiąc nie żałuję. Ogólnie wybór jest tutaj bardzo duży i przede wszystkim zamówienia są też szybko realizowane
  • Re: inwestycja Autor: ~Gość [91.145.156.*]
    Jak najbardziej tutaj mennica skarbowa na pewno jest dobrym i bezpiecznym miejscem do zakupu złotych monet, sztabek oraz innych form
  • Re: inwestycja Autor: ~Leszek [77.65.117.*]
    Inwestycja zawsze się opłaca. A inwestycja w złoto tym bardziej. Złoto w dobrej cenie możesz kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Michalina [89.230.53.*]
    Inwestycja w złoto to dobry pomysł. Miejsce w którym możesz kupić złoto i mają je na miejscu to Mennica Skarbowa
  • Re: inwestycja Autor: ~Piters [31.0.68.*]
    Mennica skarbowa to dealer złota istniejący od wielu lat, notowany na gpw także na pewno można mieć pewność, że nie zniknie nagle i tak samo zabierze twoje pieniądze przeznaczone na inwestycje. Mają niezłą ofertę i swoje punkty stacjonarne w większych miastach.
  • Re: inwestycja Autor: ~Kozek [91.145.156.*]
    Na pewno warto przy takich inwestycjach pójść w kierunku sprawdzonych dealerów złota, bo pierwszy zakup powinien być w pełni bezpieczny. Tutaj możecie na przykład do mennicy skarbowej się wybrać
  • Re: inwestycja Autor: ~Onek [89.161.36.*]
    W inwestycjach warto, aby były one przemyślane i jednocześnie odpowiednio zdywersyfikowane. Odnośnie wyboru bezpiecznego miejsca do zakupów złotych monet bulionowych to na pewno wart zajrzeć do mennicy skarbowej, pozdrawiam!
  • Re: inwestycja Autor: ~Horek [89.161.37.*]
    Złote monety i sztabki to na pewno racjonalna opcja, zawsze możesz zastanowić się nad bezpiecznymi inwestycjami w fizyczne aktywa. Możesz na przykład wybrać sie stacjonarnie do mennicy skarbowej i rozwiać wszystkie wątpliwości.
  • Re: inwestycja Autor: ~Ta [67.215.1.*]
    Nie lubię być okradany wiec złodziejskie marże mennicy skarbowej odpadają
  • Re: inwestycja Autor: ~Fizek [89.161.37.*]
    Jeśli chcesz skutecznie dywersyfikować inwestycje to na pewno warto sprawdzić mennice skarbową zarówno w zakresie zakupu złotych monet i sztabek w formie fizycznej.
  • Re: inwestycja Autor: ~Borik [89.161.37.*]
    Na pewno warto też wybrać się do mennicy skarbowej stacjonarnie i dowiedzieć się więcej jak działają i jednocześnie co mają w swojej ofercie w zakresie monet oraz sztabek.Pozdrawiam!
  • Re: inwestycja Autor: ~Marek [77.65.117.*]
    Inwestować to należy umieć. Złoto jest bardzo dobrym wejściem w inwestycję. Sztabki złota można kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Kołek [89.161.37.*]
    Dywersyfikacja jest ważna, ale i tak każdy powinien inwestować tak jak uważa. Jeśli chodzi o wybór miejsca do zakupu to na pewno warto też do mennicy skarbowej zajrzeć co tam aktualnie mają, bo akurat oferta jest naprawdę spora. Pozdrawiam
  • Re: inwestycja Autor: ~Ta [31.61.188.*]
    Bo ją złodziejskie marże
  • Re: inwestycja Autor: ~Ceris [89.187.180.*]
    Możesz się do nich wybrać stacjonarnie i dopytać o poszczególne aspekty odnośnie cen, dostępności i różnych wersji oraz gramatury
  • Re: inwestycja Autor: ~jolka [185.13.187.*]
    Co do Mennicy Skarbowej to właśnie dużo osób zachwalało sobie ich ofertę. Mój mąż nawet planuje na dniach kupić tutaj złoto
  • Re: inwestycja Autor: ~zuzka [185.13.187.*]
    Dosyć dużo osób zachwalało sobie też ofertę jaką posiada Mennica Skarbowa. Tutaj obsługa ma świetne podejście do klientów i przede wszystkim dostawa jest praktycznie od ręki
  • Re: inwestycja Autor: ~anka [104.129.18.*]
    Co sądzicie o Mennicy Skarbowej? Osobiście rozważam zakup złota z ich oferty, zwłaszcza że wielu ludzi chwaliło sobie tę firmę
  • Re: inwestycja Autor: ~Alicja [77.65.117.*]
    Polecam zainwestować pieniądze w złoto. Złoto w dobrej cenie można kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Gobek [37.19.205.*]
    Na pewno u nich jest dobra dostępność i jednak rozwinięta sieć punktów stacjonarnych.
  • Re: inwestycja Autor: ~anka [185.13.187.*]
    Jak dla mnie to Mennica Skarbowa posiada świetną ofertę. Wybór jest tutaj rzeczywiście bardzo dobry, dodatkowo też na dostawę nie trzeba zbyt długo czekać
  • Re: inwestycja Autor: ~tośka [146.70.97.*]
    Sama myślę o tym by postawić na zakup złota w Mennicy Skarbowej. Z tego co widziałam to ich oferta jest całkiem atrakcyjna, a do tego zamówienia są szybko realizowane
  • Re: inwestycja Autor: anterek [178.37.83.*]
    Mennica Skarbowa to rzetelne i sprawdzone miejsce. Też kupuję u nich złoto po dobrej cenie.
  • Re: inwestycja Autor: ~Alan [31.0.73.*]
    Mennica Skarbowa bo dobre oferty na kupno sztabek złota. Taka inwestycja zawsze się opłaca
  • Re: inwestycja Autor: ~elka [155.94.247.*]
    A może zajrzyj do Mennicy Skarbowej? Faktycznie mają tutaj atrakcyjną ofertę, dodatkowo też obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do każdego klienta
  • Re: inwestycja Autor: ~Radek [195.200.199.*]
    Dobra inwestycja to tylko i wyłącznie w złoto. Złoto a dokładnie sztabki złota można kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Michał [89.230.53.*]
    Inwestycja najbardziej opłaca się w złoto. Złoto dokładnie sztabki złota można kupić za dobrą kasę w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Dorota [89.230.53.*]
    Inwestycje w złoto to najlepsze rozwiązanie. Polecam kupić złoto w dobrej cenie w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Marta [37.248.168.*]
    W Mennicy Skarbowej opłaca się kupić złoto w sztabkach lub w monetach
  • Re: inwestycja Autor: ~Alocja [31.0.91.*]
    Inwestowanie w zloto to dobra opcja. Ka Kupuje sztabki złota w dobrej denie w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Oskar [37.248.222.*]
    Zainwestowałem w złoto o jestem zadowolony. Sztabki złota kupiłem w Mennicy Skarbowej i to za dobrą kase
  • Re: inwestycja Autor: ~Dawid [77.65.117.*]
    Jeżeli chcesz z głową zainwestować to polecam kupował sztabki złota. Takie sztabki złota w dobrej cenie kupisz w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Agata [37.248.219.*]
    Warto zainwestować w złoto. Sztabki złota możesz kupić w Mennicy Skarbowej