No no jakby fabryka już stała lub chociaż była w budowie to...nawet ja nie jestem aż tak optymistycznie nastawiony :D Ale byłoby przefantastycznie gdybyś z tym trafił. Chociaż nie wiem jakim cudem pozyskaliby taki kapitał. Z drugiej strony Pan Sawada to chyba jeden z najbogatszych Japończyków więc kto wie...
Ja wysłałem wywiad z przed 5 godzin a Ty mi wysyłasz ze wczoraj bodajże.. już prezes columbusa mówił otwarcie że fasada będzie stała na expo to znaczy niespodzianka każdy kto się poważnie interesują Sauke wie o tym od 2 dni
Zgadza się. Ale obejrzałem jeszcze raz wczorajsze wydarzenie z Lublina i chyba tą niespodzianką będzie coś do ładowania innego czegoś, i pokazane zostanie w Dubaju. Poza tym ciężko byłoby ukryć budowę fabryki raczej, nawet za granicą. Ale wspomnieli o projektach(liczba mnoga) nowych fabryk więc może będą stawiać kilka na raz. Moim zdaniem byłby to świetny pomysł.
Ja obstawiam jednak Dubaj i tajemniczy produkt, o którym Piotr Krych wspominał podczas wczorajszej prezentacji w Lublinie. Mówił, że na EXPO jadą z promocją swoich produktów w tym z jednym nowym produktem użytkowym zasilającym jakieś urządzenie, co do którego został poproszony o zachowanie tajemnicy. Ewentualnie może Skanska ma już pierwsze efekty współpracy, którymi mogą się pochwalić, bo nowa fabryka to raczej nie tak szybko ;)