O co ci chodzi trollu spadkowy? Sam możesz sobie oczywiście być trollem, możesz się do woli degradować, ale nie masz prawa tak ubliżać ludziom, którzy szukają na giełdzie wzrostu lub po prostu wierzą w potencjał spółki, która ma tylko przejściowe kłopoty i nowego, dobrego gospodarza.
Dzisiaj inwestorzy kupili jedenaście tysięcy akcji, więc z szacunkiem trollu!
Twój komentarz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu(kto tu komu ubliża). Piszesz że wszystko jest już w cenie a to jest zwykłe kłamstwo, wprowadzasz ludzi w błąd bo sytuacja daleka jest od wyjaśnienia i kurs jak najbardziej ma prawo dalej spadać, a pisanie że teraz trzeba czekać na odbicie to wzór komentarza pro wzrostowego trollolo. Ludzie jeśli wtopiliscie to wasz problem, nie ciągnijcie innych za sobą.
dokładnie, ja jak sprzedawałem po 9,8 to też mnie wyzywali od jeł.... i deb...... , no i się teraz okazało kto miał rację, w dodatku spróbujcie to teraz sprzedać, będziecie mieli wieeeeelki problem, zobaczcie w arkusz zleceń, żeby nie było ze jestem trollem spadkowym, zostawiłem sobie tego trochę za 3tyś zł co tu sie odp.... i oczom nie wierzę