Jeszcze nic nie urosło a już leci na łeb na szyję . HM-inwest przynajmniej mega urosło , a to nic a nic i już spada . To zachowanie inwestorów wygląda na przepraszam bardzo ale na jakieś matolstwo .
Jacku. Tu byla spekula a nie inwestorzyi zostaliscie dawcami kapitalu. Nie ma podstaw aby dalej roslo. Nie widze tu przyszlosci. Ale to tylko moja opinia.
A co ty jasnowidz? Fakty są inne a najbezpieczniej to nie żyć historią i niewiadomą przyszłością a trzeba żyć teraźniejszością i robić swoje co trzeba. Przyszłości nikt nie zna.
Czy Pani Prezes będzie w gronie dziesięciu najbogatszych Polek? Barbara Piasecka Jonson chyba na pierwszym miejscu jest? Czy się mylę czy Pani Kulczyk?
Jak leszcze znudzeni sprzedadzą akcje to wzrośnie. Taka GPW złodziejska. Co zmienię spółkę to rośnie ta którą sprzedałem a spada ta którą kupiłem. Jedyne wyjście to kupić akcje wszystkich spółek proporcjonalnie do posiadanego portfela. Ryzyko nie popłaca czego sam doświadczyłem...
Bo nie trzeba latac za spekula i ich naganiaczami. Wiecej inwestowac a mniej spekulowac no i oczywiscie nie bac sie malej straty. Wiekszosc kupi o pozniej wisi na haku przez pare miesiecy. Polecam ten artykul. Ja tez musialem sie tego nauczyc. To tylko psychologia ;-) https://www.forbes.pl/gielda/psychologiczne-pulapki-inwestowania-na-gieldzie/j7kl0gt