• Nowy przetarg 57 mln Autor: driller44 [185.239.43.*]
    Oferta Apatora za 57 mln zł najkorzystniejsza w przetargu ogłoszonym przez Energa Operator [więcej]
    Realizacja dostaw nastąpi w terminie 24 miesięcy od dnia zawarcia umowy.
    W komunikacie podano, że warunki przetargu przewidywały, iż jednemu wykonawcy będzie mogło być udzielone zamówienie tylko na jedną część przetargu. (PAP Biznes)
    doa/ mfm/
    Ta wiadomość pochodzi z pełnej wersji serwisu PAP
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~Inwestor_dywidendowy [5.173.180.*]
    Brawo dla spółki. Ale to nic i tak napiszą ze spółka spadnie do 2 zł. Pozdrawiam. Dywidendowy
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~ehhh [5.63.188.*]
    a kurs na to: niemożliwe!
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: inseratlink [185.146.99.*]
    Ustawiłem zlecenie kupna po 23, kliknąłem KUP i nawet nie zdążyło pokazać się w arkuszu. Mimo, że najniższa oferta sprzedaży była po 23,10 to ona nie została naruszona, za to transakcja po 23 złote przeszła niezauważona dla arkusza sprzedaży

OFErmy nas zasypią mimo takich dobrych komunikatów.
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~Emeryt [188.147.102.*]
    A wiadomo kto wygrał inną część przetargu, czyli kto jest konkurentem Apatora w Enerdze i w perspektywie ogólnie na terenie naszego pięknego kraju?
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~apa [188.147.102.*]
    Brak reakcji kursu niestety efekt polityki spółki, która wielokrotnie zawiodła rynek. Tu nic nie dadzą wygrane przetargi, dopóki nie będzie wzrostu zysku
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~ehhh [5.63.188.*]
    SAGEMCOM Poland Sp. z o.o., 

z komentarzem:
    Jeżeli wykonawca złoży najkorzystniejszą ofertę w obu częściach zamówienia, zamówienie zostanie mu udzielone w części 1, natomiast zamówienie w części 2 zostanie udzielone wykonawcy, którego oferta w wyniku oceny ofert w tej części została sklasyfikowana na drugim miejscu
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~Emeryt [188.147.102.*]
    Dzięki. Tak myślałem
  • Re: Nowy przetarg 57 mln Autor: ~apa [188.147.96.*]
    Do tego kolejne 12mln wyciągnięte ze spółki
[x]
APATOR 0,00% 22,85 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.