• Wygląda Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    jakby chcieli docisnąć do 8 - 9 zeta ???????????? jak to zrobią to dopiero pampersy popuszczą tym co się nałykali po 10 - 11 zeta
    sam siedzę powyżej 11 :-(
  • Re: Wygląda Autor: ~OBSER [31.60.229.*]
    Po co się tym kursem przejmować ??? Też mam powyżej 11 zł. Do końca roku na pewno sprzedasz przynajmniej powyżej 13 zł. Być może lepiej zastanowić się by zostać do czasu uzyskania dywidendy !?
  • Re: Wygląda Autor: ~bajker [157.25.195.*]
    No to Tobie też popuszczą ;)
  • Re: Wygląda Autor: ~Arthurius [94.172.219.*]
    To szykuj kasę, żeby dobrać. Ja już mam środki, żeby dobrać 3 razy tyle ile mam obecnie. Jakby zrobili selling climax, to będzie można bardzo łatwo i szybko zarobić kilkadziesiąt %. Jeśli odpuszczą i uwolnią kurs, to będę systematycznie dobierał w czasie wzrostów, ale w tym przypadku zarobek będzie sporo mniejszy.
  • Re: Wygląda Autor: ~Rumun [37.47.176.*]
    Ja trzymam do dywidendy. 5zl za akcje zapłacą. Za taki rekordowy rok nareszcie właściciele się odkuja a i kasy w spółce sporo zostanie. Do dywidendy i tak kurs będzie powyżej 30zl
    O to czy będzie 100,200, 300 czy nawet 500% wyżej niż obecnie nie będę się kłócił. W każdym razie, jak dadzą taniej, zdecydowanie dobiorę większą ilość i nawet potroję swój pakiet.
  • Re: Wygląda Autor: ~realista [5.173.57.*]
    fundamentalnie wygląda dobrze,

jak zbiją cenę i panikarze puszczą tanio, to też ok, bo można dobrać

"szybkie rączki" które liczyły na kilkadziesiąt procent zysku w 2 tygodnie mogą być rozczarowane,
    ale wystarczy odrobina cierpliwości, gołym okiem widać że wyniki tak czy siak będą rekordowe

w dłuższym czasie pieniądze i tak przepłyną do tych co mają cierpliwość,

Patrząc na to chłodnym okiem i analizując wolumeny poszczególnych świec z ostatnich miesięcy, obecnie prawie cały free float siedzi w cenie 10-12,50 zł/akcję. Fachowcy sami najlepiej wiedzą, że już niczego więcej nie wycisną. Ewentualnie mogą poświęcić trochę akcji i spróbować sprowokować kończący ,,selling climax'', ale to by im się niezbyt opłacało. W każdym razie jestem na to przygotowany. To byłaby dla mnie bajka i opowiadałbym o tym przez następne kilka lat, tak jak Trader21 opowiada o zeszłorocznym selling climax na GDXJ z 40 na 20.
  • Re: Wygląda Autor: ~OBSER [31.60.229.*]
    Dokładnie tak jest jak piszesz. Nawet jak zrobili zrzut poniżej 10 zł to nie było zleceń stop loss. Więc nie ma czego wyczyścić.
[x]
BOWIM 3,69% 7,30 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.