• rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~zadowo [69.113.171.*]
    powinno na 3.60 zejsci w pierwszej fali dalej docelowo 2.80 tam bedzie baza do wejscia pod wybicie pozdrawiam
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~rrre [5.184.40.*]
    aż tyle to nie spadnie, ale będzie się kisić zapewne ...

• Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~Zenek [5.173.50.*]
    Spadnie do takiego poziomu i na tak długo( 2-3 lata)aby strząsnąć amatorów łatwych zysków .Tak jest zawsze ,im więcej euforii na początku tym boleśniejszy okres po .
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~waldek [78.8.49.*]
    To juz nie sa zarty ,coraz blizej do punktu zwrotnego .
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~Wojtek [77.112.190.*]
    Co jest nie tak z tą giełdą skoro firma jest rozwojowa wykazuje b.d wyniki i następuje dynamiczny rozwój na najbliższe miesiące i lata i nikt tego nie zauważa o co tu chodzi
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~re [77.112.20.*]
    Spokojnie, wyniki były, więc kiedyś zostaną zauważone przez inwestorów.
    Podobnie było z RELPOLEM, nikt tego nie chciał kupować, cena spadała, a jednak trend się odwrócił , bo ludzie dostrzegli dobrą firmę, która nie jest przewartościowana.
    Gdyby miało spaść do 2-3 PLN to by już spadło!
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~Zenek [5.173.89.*]
    Zamówienia w wielu firmach spadły .Wiem co mówię .Tylko gastronomia funkcjonuje na razie dobrze ,ale nie wyglada to dobrze .Moim zadnie mamy początek bessy
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~nelor [31.60.123.*]
    Przyznam, że zwłaszcza na forum elzabu, to zaskakujace wywody. Bessa??? Korekta należy się jak psu micha, ale bessa? Nawet na solidną korektę w tej chwili nie można jednoznacznie wskazac. Nadal rynek jest dość silny. Zaś więcej spodziewałem sie po dzisiejszej sesji, a tu raptem lekka kosmetyka. Przed bessą rynek będzie inaczej się zachowywał. Jak na razie, to raczej hosa jest maskowana, co może świadczyć o jeszcze długim jej trwaniu. Korekty, to rzecz normalna i wskazana, ale nawet na solidne nie bardzo można liczyc. Nawt elzab, pomimo kiepskich obrotów jakos jakby trend wzrostowy budował, a nie na odwrót. Tyle tylko, że przy takich obrotach, to wszystko może się zdarzyć.
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~Zenek [5.173.49.*]
    Niepokoją pakiety na s z wczoraj .Wystarczy iskra i mamy 3 zl
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~nelor [31.60.119.*]
    Mówisz? Ktoś tu jeszcze ma akcje? Animator może coś kombinować. Myślę, że prędzej szykują się do wycofania Elzabu z rynku. Eski trzymają kurs aby cena wykupu była odpowiednia.
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~waldek [78.8.49.*]
    nelor ,jak widzisz wychodzi na moje.Nie zrobisz kasy nigdy na takich mikrusach. To koniec marzen pogodz sie .
    Na compie miales kilka procent +dywidende tu modlisz sie caly czas o wzrosty .
    Tak postepuje od 30 lat wiekszosc graczy(leszczy) liczac na wielkie pieniadze .A skad makja byc te wielkie pieniadze jesli firma mala i niewiele zanaczy ,a ludzie kupuja tylko z powodu bo................ tanie akcje ,a jeszcze innego(tu) .......bo kasy sie sprzedaja hahahaha.
    A jak zyletki beda sprzedawac ? To kupimy hute? :))))

• Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~nelor [31.60.119.*]
    Tak Walduś, masz rację. Na samym początku mojej zabawy z Elzabem napisałem, ze kupiłem, to wbrew zasadom, eksperymentalnie. Eksperyment się nie powiódł, a właściwie potwierdził, że nie ma cudów. Jeżeli firma ma małą płynność, to trzeba trzymać się z daleka choćby rosła i 1000%. Jeżeli pamiętasz, to nasz spór nie dotyczył tej kwestii. Spieraliśmy się co do przydatności AT na takich gniotach. W tej kwestii nie zmieniam zdania i wiem, że mam rację. Comp jest nie wiele lepszym gniotem. To nie są firmy dla mnie. Chyba, że dla zabawy. Trzymanie się zasad, to podstawa. Wczoraj, też uległem złudzeniu i sprzedałem minn. KGHM, ASSECOPOL, a prawdę mówiąc nie było żadnego powodu oprócz szumu.
  • Re: rozpoczynamy tred spadkowy Autor: ~jkl [213.134.163.*]
    Jak będzie to wszyscy zobaczą.
[x]
ELZAB -0,52% 1,92 2023-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.