• Jak zwykle Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.155.*]
    Niby podbitka niby zaczęło żreć i jak zwykle się zesr............o
    Może uda się utworzyć podwójne dno w okolicach 3.17 w co wątpię bo patrząc na to co wyrabiają nienażarte trupy przeszłości to tutaj 1 z przodu szykują bendery.
  • Re: Jak zwykle Autor: ~XLATNAGANIANIA [94.254.160.*]
    Jak zwykle to naganiam
  • Re: Jak zwykle Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.155.*]
    Paaulinko myślę że wszyscy nowi inwestorzy wchodzący w MDI to są mądrzy w większości młodzi ludzie.Niestety nie mają doświadczenia ze złodziejami. Takie życie .
    Pozdrawiam.
  • Re: Jak zwykle Autor: ~cezgol [83.25.51.*]
    Kiedyś wreszcie optymizm Twój i Paulinki znajdzie ujście :)
  • Re: Jak zwykle Autor: ~cezgol [83.25.51.*]
    Paulinko, swoją drogą jak po wynikach JSW? Oczywiście nie komentuje ich :)
  • Re: Jak zwykle Autor: ~XLATNAHAKU [37.47.28.*]
    Ja i moje litanie
  • Re: Jak zwykle Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Wyniki na JSW? Nie mają znaczenia dla kursu dzisiaj.(kwestia zasady ustalania ceny po jakiej jest kontraktowany węgiel przed rozpoczęciem kwartału. Tu liczy się przyszłość i już wyniki za 3Q a przede wszystkim za 4Q będą kosmiczne (w/w zasada). No i pozostaje sprawa Numerica i tego jak rozegrają krótką pozycję (to już ponad 1,5 miliona akcji). Z pewnością druga połowa roku będzie ciekawa.
  • Re: Jak zwykle Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.170.*]
    Jednak Miałaś rację Paulinko co do tego że druga połowa roku będzie ciekawa . Szkoda tylko że JSW zamiast latać w obłokach tak jak naganiałaś szykuje się na testowanie 33zeta. :))
  • Re: Jak zwykle Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Dalej naganiam. Ha ha. Nasza giełda jaka jest to widać. W obecnym czasie, nie ma lepszej inwestycji spośród dużych spółek. Zobaczymy, czy rynek dalej będzie tak niedoszacowywał firmę, która będzie robić 1 miliard zł zysku kwartalnie. Ceny węgla na szczytach, a gdzie stoi dolar wobec złotówki? W tym samym miejscu. Dlatego, jestem spokojna, choć wiem, że czasy mamy ciężkie i nic łątwo nie przychodzi.
  • Re: Jak zwykle Autor: ~Paulina [89.64.91.*]
    to co opisuje paulinkaa mozna zrobić ctrl+c ctrv+v i dodac nazwy większości spółek, problem jest taki ze juz nie jest obiektywna osoba i opisuje wszystko w emocji (podstawowy blad inwestorow) bo kiedys stracila tu pieniadze i teraz prowadzi wendette aby chronic innych (chce przynajmniej za taka osobę uchodzić) równie dobrze moze byc osoba ktora sobie zbiera bo jak na osobe ktora jest tu x-lat to wie ze mamy teraz cykliczne testowanie od kilku sezonow w drugiej polowie roku.
  • Re: Jak zwykle Autor: paaulinka [213.195.163.*]
    Z twojego wywodu nic nie wynika. Może napisz jaśniej jaki będzie scenariusz w bliższym (dłuższym) okresie. Mniemam, że uważasz, iż ja jakoby celowo od lat do spółki zniechęcam aby zebrać akcje po taniości. Tylko nie rozumiem, co wywołuje i czego dotyczy to cykliczne testowanie. A czy na spółkę się uwzięłam? Owszem! Więcej, uwzięłam się na sporą grupkę o.szustów i cwaniaków którzy niszczą ideę inwestowania na giełdzie.
[x]
MDIENERGIA -2,97% 0,98 2025-09-12 17:02:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.