Jak widać spółka ma problemy, maślanka dał dyla, Dominika też! Biorą kasę miesiąc w miesiąc, a wyżelowany nie wiadomo co wymyśli hehe. Był taki jeden Sławek, Aleksander i inni myślący. Oni już dawno piją szampaka, a wy mm-y dalej głaskacie się po ramieniu i... Acha, za 7 miesięcy 100 za akcje hihi. Pamiętam mm... 7 miesięcy... Chyba się zawijają pod inny biznes
Ponoć tanio było po 19, jak Domila sprzedała, później 15, też ładowali nowi i ci od 30+ Acha... Na dywidendzie Was wydoili, bo prezes sprzedał za kasę z zysków! A gdzie główny parkiet pytam? Kto miał zarobić, zarobił a wiadomo 90% na giełdzie traci! Marzenia i fantazja Wam pozostała! Przykro, tak to na gpw jest od lat!
Góra miesiąc i poziom 7-8 klepiecie! To tam gdzie pakowałem 2 lata temu,.a później w kwietniu 2020. Zobaczymy co wyżelowany wymyśli, bo ewidentnie jest jednym z lepszych animatorów kursu swoimi poczynaniami! Ciekaw jestem do jakiego progu zszedł, gdzie nie musiał informować w przeciwieństwie do tych 10% w dwóch pakietach co musiał dać info. Klasyka....
Gdybym patrzył na owczy pęd to właśnie teraz na dołku bym sprzedawał.
Zresztą naganiacze tyle się produkują żeby zbić cenę jeszcze. Niektórzy sami ze sobą dyskutują żeby wystraszyć więcej osób. AQTo to wie po co im to.
Wyliczasz wartości jakbyś się na tym znał. Przywiązujesz się do konkretnych cen.
Dołek będzie wtedy kiedy skończy się korekta na new connect, a są już pewne symptomy że to już.
A co do samej spółki już dawno to jest mega okazja. W okolicy 14 też troszkę dokupiłem. Teraz jestem na minusie średnia 13,86, ale się nie przejmuje.
Peter, życzę Ci powodzenia nagejku i jednocześnie podziwiam za odwagę! Pamiętam w listopadzie 2019, kupowałem przyszłość, a ta zapowiadała się bardzo dobrze! Zawiodłem się, jak po czasie okazało się, że prezes i"spółka" czyli serce spółki sprzedawali jak ulica kupowała! To nie fer... Dlatego geo jest u mnie skreślony! Ostatnie akcje puściłem za 19,5, a miałem tego dużo i nie sprzedałem za blisko 40 po szacunkach 2q ub roku. Na szczęście nie zaklinam rzeczywistości, jestem gdzie indziej
Na Aliorze od 14 zeta, Jsw niestety 38, rankprogress na longa od 2,2 /tam będzie kosmos/ Pxm od 4,3, Suntech 1,9 i tyle. Jak widać dobra zrobiłem sprzedając geo!
Ważne nie tracić i nie być ślepo wpatrzonym w spółkę typu geo! Gdzie zarabiam? Zarobiłem na Geo grubo ponad 100%, a miałem nawet plus 500! Dlatego teraz ponieważ zarząd był nie wporządku pisze tutaj od miesięcy, co by nowy narybek nie zał się ograć jak Wy
Motyw "NAGANIACZA" na forum bankiera haha wszechobecny! A to my drobni to kreujemy! Wiesz Piotrze jakie aktywa ma Geotrans? To jest spółka pod grę i to tyle, sorry była...
Aqt... Przecież niezadowoleni mogą sprzedać spółka przez miesiąc wzrosła o 20 % jak tak bardzo są niezadowoleni mogą wychodzić w górę chyba lepiej że zrobią to teraz niż jak robili to po 9,90. A tutaj przecież znajdą się chętni co odkupią te akcje :)
Oj re robisz niezły burdel z forum. Jak już naganiasz to pisz chociaż po polsku, a nie zlepiasz ze sobą kilka bliżej nieokreślonych słów. To że znasz kilka trudniejszych słów nie sprawi że staniesz się inteligentny.
Peter nie przeważaj za bardzo w portfelu spolki ktorej nie jestes pewien, ale jesli jestes to mozesz dokupić. Mnie to jeszcze z wami nie ma... choc sie przygladam co tez tu te trole wypisują.
Teoretycznie jestem pewien. Ale zawsze może wydarzyć się coś nieoczekiwanego.
Ciężko jest też określić kiedy inwestycje zaczną mieć wpływ na kurs akcji oraz kiedy nastąpi przyspieszenie wydawania pozwoleń.
Na tych pozwoleniach które maja mogą zrobić jakieś 45 mln przychodu także myśle ze na rok roboty maja, trzeba obserwować w raportach kwartalnych jaki jest przyrost nowych pozwoleń bo tam to zawsze komunikują