• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Banki
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Banki powrót do głównego postu
  • Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Majka [80.55.69.*] 2007-11-13 14:13
    Bardzo proszę o opinię: zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną w Nordea.
    Mają 3 stanowiska do obsadzenia: Kasjer - dysponent, Opiekun Klienta, Doradca Kredytowy.
    Jaka jest Waszym zdaniem różnica w praktyce między tymi dwoma ostatnimi stanowiskami i czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z pracą w tym Banku lub z udziałem w rozmowie kwalifikacyjnej. Z góry dziękuję za opinie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Babcia_z_PKO [85.89.170.*] 2007-11-13 23:08
    Opiekun Klienta brzmi trochę gorzej niż Doradca Kredytowy ale jeżeli chodzi o "private banking" to chyba zdecydowanie ten opiekun.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Majka [80.55.69.*] 2007-11-14 08:55
    Nordea to chyba bardzo zamknięte środowisko bo strasznie trudno znaleźć opinie w tym temacie...
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Bania [90.156.36.*] 2008-07-03 16:31
    Zamknięte, bo ludzie się boja mówić cokolwiek zarówno w pracy jak i poza nią...witajcie w tym samym bagnie!!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~pap [*] 2008-12-05 15:00
    kasjer to kasjer kasa przedewszystkim,
    opiekun to multi pracownik wszystko robi jesli do nowych placowek turbo to nawet firmy-jak robisz wszystko to raczej malo co dobrze
    doradca kredytowy tylko hipoteki- tylko w tym momencie troche niewiadomo co z nimi bedzie , nie znam doroadcy ktory zarabial by mniej niz 6000zł na lapke plus podstawa
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gość [193.111.236.*] 2008-04-23 16:45
    Witam, opiekun klienta zajmuje sie wszystkim - rachunki, lokaty, fundusze, wnioski kredytowe od pośredników. Doradca kredytowy tylko hipoteka i funduszami (+ cross seling oczywiście). Wynagrodzenie opiekuna 4 000 brutto + premia roczna (ok kwietnia), wynagrodzenie doradcy 1500 brutto + prowizja od kredytów.
    Zastanów się czy na pewno chcesz w tej firmie pracowac.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~LOENA [193.111.236.*] 2008-04-25 15:06
    4000TYS OPIEKUN GDZIE????
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Lonia [83.5.140.*] 2008-06-08 07:53

jedynym sensownym stanowiskiem jest Opiekun, generalnie płacą słabo, mają dość dziwną kulturę korporacyjną, rządzą układy i układziki, jednym z plusow są naprawdę ładne oodziały -ale czy to wystarczy aby podejmować pracę...?
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~pap [*] 2008-12-05 15:03
    no wlasnie gdzie??????????
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~LEONA [193.111.236.*] 2008-04-25 15:03
    KD WSZYSTKO I DUZO, DK KREDYTY HIPOTECZNE A OPIEKUN TO WSZYTKO LĄCZNIE:)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gość [193.111.236.*] 2008-05-05 12:12
    No tak, opiekun musi wiedzieć wszystko, bo zajmuje sie praktycznie wszystkim. Jerśli jesteś zaintewresowana tym stanowiskiem, to musisz się targowac, bo zaproponuja ci najpierw 3 500.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-06-07 19:58
    ide na rozmowe w poniedziałek ,czy ktos jeszcze wie odnosnie zarokó ,szczerze mówiac nie wierze w tak wysokie wynagrodzenie w banku...
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-06-09 17:36
    byłam na rozmowie ,cisza o zarobkach natomiast szkolenie 4 tygodniowe w łodzi.Rozmowa składa sie z pytanń, scenki i testu aj wyszła z migrena po godzinie 20 .

czekam na info co dalej
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~S.Sky [199.67.203.*] 2008-06-27 12:38
    A może ktoś z Was starał się o stanowisko analityka hipotecznego do Centrali w Łodzi?
    Jestem ciekawa, czy warto tam składać aplikację. Może również wypowie się ktoś, kto pracuje już w Nordei jako analityk kredytowy przy hipotekach? Jak wygląda tam praca, jak tam jest?Tak na prawdę, to mało słyszałam o pracy w tej firmie...
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gość [193.111.236.*] 2008-06-30 15:49
    Praca analityka 8-16, jesli sie nie wyrabiasz zabierasz prace do domu lub zostajesz po godzinach. Pensja jak na analityka malo imponujaca ok 3 000 mlodszy analityk. Gdyby lepiej placili od kilku miesiecy nie byloby juz rekrutacji :)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~pap [*] 2008-12-05 15:05
    tam bym szla
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Paolo [81.190.217.*] 2008-06-29 14:50
    Mewka, a powiedz kiedy jedziesz dokladnie na to szkolenie i skąd? Bo być może sie spotkamy.... :) Mnie wyjazd czeka 14go lipca
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-06-29 18:16
    Dnia 2008-06-29 o godz. 14:50 ~Paolo napisał(a):
    > Mewka, a powiedz kiedy jedziesz dokladnie na to szkolenie i
    > skąd? Bo być może sie spotkamy.... :) Mnie wyjazd czeka
    > 14go lipca

o szkoda, ja jadę jutro 30,06 mam byc do 26 lipca.
    Z Krakowa :) a Ty?
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Paolo [81.190.230.*] 2008-07-01 15:21
    miałem właśnie jechać też 30go ale z pewnych przyczyn wypadło mi na 14go...
    Jestem z wrocka więc pociągu jednak inne ;)
    To faktycznie te szkolenia mają trwać 4tyg-troche długo. Na poczatku myślałem że to będzie trwało 2 tygodnie w łodzi a później na miejscu 2 tygodnie.
    Jak znajdzie tam chwile wytchnienia to byłbym wdzięczny za pierwsze odczucia;)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Mała [83.8.234.*] 2008-07-03 16:28
    Ludzie omijajcie nordea jak najdalej, przynajmniej we Wrocławiu. Strasznie traktują ludzi szczególnie z nowych placówek. I pensja jak na takie traktowanie jest nędzna. Zatrudniaja ludzi niekompetnentych aż strach pracować z nimi! Bardzo dużo osób się zwalnia. Jest poprostu strasznie.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Krzyś [80.55.118.*] 2008-07-06 00:24
    Hejka,

Poważnie? a mozesz powiedzieć coś więcej? Pracowalas tam? jAKIE BYŁO WYNAGRODZENIE na poszczególnych stanowiskach i czym przejawiało się to traktowanie? Strasznie mnie to zaciekawiło bo w tym tygodniu dostałem propozycję pracy tam...

pozdr :)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gosc [90.156.118.*] 2008-07-22 23:34
    Wynagrodzenie za prace w tym bagnie powinno wynosić chyba 10 tys na rękę! to może i można byłoby się pomęczyć! Potwierdzam wypowiedz chyba koleżanki z Nordea....Ludzie nie wierzcie jak Wam obiecują na rozmowie, że kolejna umowa będzie na czas nieokreślony....heheheh Obiecanki cacanki!! - to norma w tej firmie! a i wiem ze ludzie zatrudnieni na opiekunów na kasie muszą siedzieć! jakaś paranoja! ciągle rekrutacje i rekrutacje, a ludzie popracują i uciekają (nie wiem jak w innym mieście, ale we Wrocku jest beznadzieja...). Praca tam to jedna wielka porażka!
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-07-06 22:15
    jestem ,
    własnie wróciłam na tydzień do domu.
    Zajecia sa bardzo intensywne,od 8-9 do 18, obszerne matriały testy it.Prawie zero czasu na zwiedzanie, u nas wiekszosc nawet nie dotarła zobaczyć Piotrkowska.

z tych co jadą -Paulo- na pewno zobaczymy sie w hotelu wszystkie grupy sa w tym samym ,hotel jest naprawde ok.

pozdrawiam
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~MEWKA [77.236.0.*] 2008-07-06 22:19
    ogólne wrazenie dobre, placówki turbo to rzeczywiscie szalony projekt ale z tego co wiem to opinie sa dobre.
    Wiem jakie sa zarobki w bankach,wiec wydaje mi sie ze te warunki sa ok.Nie moge pisac jakie- bo jest tajemnica odnosnie wynagrodzen :)))
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Paolo [81.190.230.*] 2008-07-08 12:30
    dziekuje Mewka bardzo za info:D cieszy mnie to co mowisz, z jednym wyjatkiem... nie podoba mi sie ze szkolenia tak dlugo trwają:) ale co zrobić. A co do zarobków ile i jak to oczywiscie tajemnica:) wiec dziekuje za taką odpowiedz (tzn ze ok).Tez wlasnie na plaszczyznie innych bankow są dobre chociaż... jest pewien bank ktory ladnie wynagradza pracownikow za ciezką prace:). A powiedz czy w hotelu jest silownia i absen??:D pozdrawiam serdecznie
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Paolo [81.190.230.*] 2008-07-08 12:46
    a wlasnie jeszcze jedno Mewka...jak to wróciłaś na tydzien do domu przerwa w grach zabawach w nordei jest?
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-07-09 13:44
    hej
    szkolenie trwa tydzien w łodzi wtedy czekaja cie 3 testy z rachunkó kart i licencyjne na ubezpieczenia ,tydzien nastepny uczysz sie domu poprzez platforme internetowa i zdajesz 3 testy,własnie jestem po jednym i na kolejne dwa wracasz do lodzi,weekendu spedzasz w domu bo nie ma wtedy hotelu.Po tym wszystkim czeka cie tydzien w oddzale gzie sie uczyc i trafiasz do swojej placówki.

Hotel jest ok ,dostep do netu,sniadania, sauna i siłownia.BASENU NIESTETY NIE MA :)))

pozdrawiam

ps.i bardzo tanie taksówki ,bardziej sie opłaca niz tramwajem i dwie osoby:)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Paolo [81.190.230.*] 2008-07-10 10:39
    skoro siłownia jest to fajnie,a basen jakoś przeżyję ;) Faktycznie intensywne są te szkolenia więc się nie dziwię, że nie ma czasu na wyjścia wieczorem. Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia w kolejnych testech:)
    Jestem Ci bardzo wdzięczny za tak obszerne opisy, teraz już wiem jak to będzie wyglądało więc mogę sie nastawić odpowiednio:)

Pozdrawiam
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mewka [77.236.0.*] 2008-07-10 18:14
    Wszytko jest ok ,więc spokojnie :)))

powodzenia :))
    pozdrawiam
    m
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gosć [83.27.28.*] 2008-07-21 12:09
    nie polecam Nordea Banku, dyskryminuje kobiety szczególnie w ciąży !!! Daleko im do polityki prorodzinnej w Skandynawii !!!
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~gosć [83.27.28.*] 2008-07-21 12:16
    kasjer 2500 brutto opiekun 3000 brutto doradca nie wiem
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mała [89.77.52.*] 2008-07-21 20:06
    zalezy gdzie opiekun ma 3000 ja ma 3500
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~ala [80.50.236.*] 2008-07-21 21:08
    hej:)
    ja dostałam propozycje pracy na stanowisko osobistego doradcy klienta osób VIP ile taki doradca może wyciagnac maksymalnie? niedługo ide na rozmowe i nie wiem ile zaproponowac?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mkw [79.188.214.*] 2008-07-21 21:23
    kasjer 2500brutto opiekun od 3000-4000brutto ,doradca 1000netto +prowizja

troszke wyzysk na ale jak na bank ok

atmosfera taka sobie ,nie trzymaja sie ustalen odnosnie przeniesienia placówek ,awansów ,zmian itp
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~siemasz [145.253.3.*] 2008-08-09 15:42
    a czy ktos moze cos powiedzieć o doradcy do sprzedaży kredytów hipotecznych??
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~nordynka [193.111.236.*] 2008-09-10 10:56
    doradca jak doradca, robisz wnioski często po godzinach. pracy, musisz sobie sama szukać kientów i posredników. Z klientów z ulicy nie wiele się da zarobić. praca ciekawa ale trudna
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: hendrix7 [84.234.62.*] 2008-09-13 01:12
    Witam!
    Mam pytanie, czy ktoś z Was jedzie może na szkolenie do Łodzi 15 wrzesnia?
    A drugie pytanie Brzmi czy wiecie jak wyglądają prowizje z kredytów hipotecznych bo na takim własnie stanowisku bede pracował.
    "Nordynko" jak Ci się Ogólnie pracuje? |Czy więcej plusów czy tez minusów?
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~hendrix7 [193.111.236.*] 2008-09-29 14:06
    prowizje ustalasz sobie sam z klientem; własnym posrednikom oddajesz ze swojej prowizji część w wysokości wynegocjowanej przez pośrednika. Jak dasz im mało prowizji to nie licz, że będziesz otrzymywał wnioski.
    klimat pracy w dużej mierze zależy od pracowników w oddziale i od współpracy.
    Między DK jest konkurencja tak samo jak między OK, wiadomo o co chodzi....
    popracujesz trochę to wyrobisz sobie opinię sam.:)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Joanna [83.11.196.*] 2011-03-07 14:24
    witam!
    dostałam zaproszenie na rozmowę na jutro, było ogłoszenie na stanowisko pracownik biurowy, zastanawiam się czy w ogóle jest sens iść, bo inne stanowiska mnie nie interesują. Czy tam przyjmują na stanowiska biurowe i na czym ta praca polega mniej więcej? Dziękuję z góry za pomoc
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~bankier:) [83.25.139.*] 2008-09-22 18:52
    Witam powiem wam że dzisiaj spadłem z krzesła jak zobaczyłem wasze posty.Ostatnio mnie naszło na zmiany i wysłałem cv do nordei na doradce hipo w czwartek ide na rozmowe i uruchomiłem internetowy wywiad srodowiskowy:) jak zobaczyłem podstawe 1500 brutto dla dk to mnie zatkalo pracuje na jednej z bankowych infolini 6 godzin dziennie 3/4 etatu podstawa 2000 brutto + srednio 2 brutto premi za 6 godzin.Żenada zastanawiam sie czy warto isc na rozmowe.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~mucha [193.111.236.*] 2008-09-24 14:33
    nie idz:)
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Hary [85.89.184.*] 2008-09-25 19:31
    Co to za infolinia?
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~nm [79.184.155.*] 2008-09-25 19:49
    takie kwoty przy infolinii ? Nie ma szans!!!
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~wrocław [77.236.0.*] 2008-09-30 20:59
    powiem tak od kilku miesiecy pracuje nordea i nie polecam

sama szukam pracy , ludzie odchodza bardzo, gadki o bonusach i wysokich prowizjach mozecie schowac miedzy miedzy bajki.

Atmosfera ok ale Nordea to klika, rzadza układu i ukladziki ,stara ekipa jeszcze z LG

oGóLNIE WIEM ZE sa sa gorsze banki typu kredyt bank itp ale nie polecam

• Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~olek [82.210.191.*] 2008-10-09 10:44
    Witam, czy ktoś mógłby coś napisać o szkoleniu w Łodzi ? Chodzi mi o to jak to mniej wiecej wygląda, czy trzeba sie ubierać w gajerki czy bardziej na luzie, jakieś info prosze .
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~zxc [79.184.153.*] 2008-11-18 13:58
    podbijam temat !

czy może ktoś podać konkretniejsze dane?

ile kto zarabia? czy można negocjować podstawę? jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? jak przedstawia się szkolenie w Łodzi? jakich warunków pozapłacowych można się spodziewać? itp.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~ggm [85.202.153.*] 2008-11-18 22:43
    te same pytania odnośnie doradcy ds. kredytów hipotecznych
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~kkk [83.5.126.*] 2008-11-20 17:09
    1500brutto podstawy!! żenada na maxa !! No i nie jestes tylko od hipotek ale tez od innych rzeczy.
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~Brend [87.206.99.*] 2008-11-20 19:49
    Na szkoleniu w Łodzi obowiązuje strój nie formalny, jest dużo materiału i dużo egzaminów, mówią dużo i pięknie ;) co do pracy nie ma co liczyć na premie, atmosfera zależy od ludzi i dyrektora - bywa różnie co do układów i układzików to się zgadzam, plany sprzedażowe nie do zrealizowania itp. ogólnie nie polecam ;(
  • Re: Nordea - oferta pracy - proszę o opinię Autor: ~meri [87.206.99.*] 2008-11-20 19:52
    Warunki pozapłacowe hehe prawie żadne, Medicover po 6 miesięcznym okresie próbnym (jeżeli nastąpi przedłużenie na czas nieokreślony), żadnych innych warunków nie ma
1 2 3 4
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |