Nie ukrywam, że bardzo się zdziwiłem po tym newsie, od dłuższego czasu brakowało takiej przełomowej wiadomości ze strony spółki. To powoduję, że coraz bardziej jestem spokojny o rozwój tego studia. Oby większość środków szła na ten projekt bo jak widać gra ma spory potencjał. Pozdrawiam
Dziś z rana efuria ale już trochę przygasa. Ciekawe na ile starczy tego paliwa z Gemsconu - oby to był początek odbicia a nie jednorazowy wyskok ;-) Pozdrawiam wytrwałych
Niektórzy bardziej niecierpliwi będą chcieli teraz wyjść, ale ogólnie to mamy raczej odwrócenie trendu. Ja czekam spokojnie na nastepny przystanek 3.xx zł
Wystarczyło 1 małe info i kurs podskoczył o 20%. Zobaczymy co będzie się działo przed premierą Climbera. Oj myślę, że ten rok/początek przyszłego będzie dla Nas piękny :)
Tak, jestem w ciężkim szoku. Nie spodziewałem się nominacji na gamescon zupełnie. Dzisiejszych wzrostów i obrotów również nie.
Sama nominacja spowoduje ogromny wzrost popularności i rozpoznawalności gry. Na razie jestem w szoku.