Jeśli wykrywają 8 mutacji koronawirusa - a Diagnostyka jest prawie największym udziałowcem to pewnie tak. Tylko wiecie co, obawiam się że na te rzeczy już trochę za późno. Dzisiaj wszystko odbywa się pod kątem szczepień - ujemny wynik testu lub okazania paszportu covidowego. Jeśli szczepienia są za free a za testy trzeba płacić - odpowiedzcie sobie która forma zostanie wykorzystana. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że szczepionki nie chronią przed zakażeniem. A więc, możesz zakażać - ale bądź zaszczepiony. Jak myślicie?
Giełda to często gra na emocjach i spekulacja więc jeśli rozwinie się czwarta fala to Genxone ze swoimi mocnymi fundamentami musi urosnąć i to skokowo
https://www.o2.pl/informacje/covid-19-w-polsce-wiemy-kiedy-nadejdzie-czwarta-fala-wkrotce-30-tys-zachorowan-6675363128019616a
Ludzie się generalnie nie chcą szczepić, a niektóre kraje już nie akceptują paszportów covidowych, co dla mnie jest sensowne, więc testy raczej na parę lat jeszcze z nami pozostaną. Co było w 2q? Szczepionych już sporo, wirus chwilowo wygasł, a wynik kwartalny jaki?
To wspaniałe uczucie być akcjonariuszem takiej spółki. Profil działalności, akcjonariusze, branża, perspektywy. Jak nie schrzanią to mogę tu być akcjonariuszem na dłuuuugi czas i być współwłaścicielem z diagnostyką. Jak portfel pozwoli na korektach dobiorę. Pozdrawiam
Dnia 2021-08-23 o godz. 21:44 ~Look napisał(a): > To wspaniałe uczucie być akcjonariuszem takiej spółki. Profil działalności, akcjonariusze, branża, perspektywy. Jak nie schrzanią to mogę tu być akcjonariuszem na dłuuuugi czas i być współwłaścicielem z diagnostyką. Jak portfel pozwoli na korektach dobiorę. Pozdrawiam
Również jestem przepełniona podobnym uczuciem... Od kiedy jestem współwłaścicielem GX1 świat wygląda zupełnie inaczej... Najlepsze jest to uczucie kiedy na fixie wystawiasz część swoich akcji a cena spada do 3 zł, a ty zaczynasz nucić tekst piosenki Darii Zawiałow: 'weszłam na jedną chwilę zostałam kilka lat straty trzymały mnie za kark'...