Zarząd Spółki FinTech Ventures S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) informuje, iż dnia 23 sierpnia 2021 roku został obustronnie podpisany list intencyjny pomiędzy Emitentem, a Increasor Corporate Services AB z siedzibą ul. Grev Turegatan 27, 114 38 Sztokholm, Szwecja.
Zgodnie z treścią zawartego listu intencyjnego, Increasor Corporate Services AB zobowiązuje się do świadczenia usług marketingowych na rzecz Emitenta oraz SPOKO.app, usług prawnych, usług związanych z emisją akcji oraz innych usług powiązanych z powyżej wskazanymi usługami.
Strony listu intencyjnego zamierzają podpisać stosowną umowę dotyczącą pozyskania środków na rzecz Emitenta, celem finansowania jego dalszego rozwoju, a w szczególności aplikacji Spoko, do dnia 30 września 2021 roku. O zawarciu bądź o nie zawarciu niniejszej umowy, Emitent powiadomi odrębnym raportem bieżącym.
Kolejne obiecanki cacanki... pewnie nic z tego nie będzie. Będą tradycyjnie przekładać terminy bo w tym są mistrzami. Nie ma co się podniecać i pisać za każdym razem wątki ze kolejne info. Dziecinada
A mi się wydaj ze podpiszą umowe i wszystkie sprawy zakończą do 30 września . Mają 30 baniek do dyspozycji . Oczywiście może z tego nic nie będzie ale kto ładuje tyle kasy w biznes .Pozdrawiam
Mnie ciekawi czy informacja o subskrybcji wiąże się automatycnzie z tym, że akcje są dopuszczone do obrotu.. bo jeżeli tak to wreszcie okaże się na co czekaliśmy. Co do reszty... jednak priorytetem niech będzie powrót do notowań a cała reszta dopięta w międzyczasie.
Panowie nie ulegać prowokacjom.Swiat jest pełen *myślących*inaczej frustratow.Ja jestem dobrej myśli,a co będzie czas pokaże.A najważniejsze to cierpliwość.Pieniadze zawsze przechodziły od niecierpliwych do cierpliwych.Zycze udanych inwestycji,fruatrayom też.