Dnia 2021-09-29 o godz. 00:41 ~Julek napisał(a): > Czekam na sygnał, a może być w każdej chwili ...!
Ludzie skończcie z marzeniami. PEP to już historia pieniądze skasowane. Pozostała firma mniej niż średnia. Snuli niektórzy księżycowe wizje a to już minęło.
Dnia 2021-10-11 o godz. 17:18 ~grenek napisał(a): > Płaci dywidendę i ma długo letni plan rozwoju!
Człowieku skąd bierzesz takie informacja. PEP to już historia i wysokie dywidendy też. Informacji o sytuacji firmy brak.Gdzie są ci wszyscy co taką świetlaną przyszłość widzie i kurs akcji na GPW po kilkadziesiąt zł. To już nowa rzeczywistość przeciętna firma bez fajerwerków i co dalej to pokażą następne kwartały. Dla mnie to jest zdecydowane trzymaj i obserwuj.
Dnia 2022-05-06 o godz. 18:53 ~Glen napisał(a): > Chyba juz dostatecznie ściągnięte od leszczy, można strzelić w górę ?
Obserwowałem tą spółkę i byłem bardzo krytyczny wobec hura optymistycznych wpisach.Pep dla Opteamu to już historia. Raporty za IV kw 2021 i I 2022 pokazały prawdę. Pojawiła się gwiazdka nadziei w postaci LOW CODE i utworzenie spółki zależnej Axion. To nie jest czas na wchodzenie w tą firmę ale wydaje się że warto obserwować wyniki tego segmentu w perspektywie II IV kwartałów. A moderatora proszę o nie kasowanie tego wpisu