Dnia 2021-08-23 o godz. 15:01 ~bronek napisał(a): > Ja nic nie chciałem bo jestem ten inny bronek
Ja nie wiem jak się tak mozna podszywać .... jak byłeśż inny bronek ale nastawiony optymistycznie to jeszcze spoko ale tak to jest co najmnije oszustwo :D
Co do obecnej sytuacji nie mam zdania .... .sledze jednym okiem bo mam wazniejsze miejsca do obserwowania chwilowo ...
możliwe, że i część chłopaków z forum wysiadło, bo coś cicho ostatnio i nie ma starych mordeczek. rozczarowanie raportem. ja to rozumiem. widać ludzie liczyli na szybsze efekty nowej miotły.
Kurcze Lysy wczoraj puscilem w ostatnim momencie 20442 pkc bo spodziewalem sie ze ze 32 gronie dostane a tu bec 282, wiec mnie szlag bo za tyle to chcialem odkupic. Odkupilem dzisiaj i 5 akcji w plecy - inteses zycia hehe
Dnia 2021-08-26 o godz. 09:24 ~ewrtrh napisał(a): > a ja wczoraj bylem po piwko w netto,noteckie ciemne oczywiście. A mogłeś kupić jakieś sensowne piwo .... :D Notecki Kożlak o ile pamietam na siłę daje radę jesli w sklepie na wsi do wyboru jest tylko tyskie i żubr :D
odnoszę wrażenie, że trochę zaszkodziliście kursowi tymi kółeczkami. sprzedaliście po 38, odkupiliście po 28 czy 30gr i okaże się, że nikt od Was nie będzie chciał odkupić w tej cenie. To nie papier na kółeczka. Nie te obroty, zainteresowanie i nie ten system notowań.
Uważam że nie. Tu jest taka nuda i taka cisza ze obojetie co sie wydazy to kurs tak czy siak za miesiac bedzie taki sam. Gdyby krecic takie kolka jedno za drugim owszem popsuje sie, ale to ze udalo sie wykorzystac raport zeby opylic drozej i odkupic po raporcie to zadna szkoda. Duzo gorzej ze znow po taniosci weszlo pewnie troche leszczy co terazporami trzesa zamiast wystawic po 0,40 i wyżej z dlugim terminem i obserwować. Gdyby wisiało sporo zleceń w zakresie 0,40 - 0,70 to przecież trudno na tym stracić a ciągnęłoby kurs do grubszych pakietów.
Ja z wszystkiego co kupie wystawiam tak przynajmniej połowę, nawet po cenach tak wysokich ze niemożliwych w ciagu kolejnych 5ciu lat, ale przecież wiszące zlecenie mi nie jest w stanie zaszkodzić na portfel.
jak kurs bedzie lecial w dol to nie wystawianie zlecenia na to nie pomoze. W dzien kiedy byl raport sprzedalem papiery wczesniej wystawione po 1,20zł czy cos w tym stylu. Odkupiłem je kilka dni pozniej po 0,28 nie mowie ze to jakas genialna strategia cy cos ... po porstu tak robie czesc wystawiam po 0,3x czesc po 0,4x czesc po chorych cenach i tak sobie wisza ... moze sobie wmawiam ale ydaje mi sie czasem ze jak jest sporo pakietow w bliskich odleglosciach ale w gore i one tak wisza to ciagna kurs w gore ... a moze nie. Tak czy siak nie chce sprzedac teraz wiec wystawiam wysoko to technicznie to samo jakgdybym nie wystawial
Ja juz nie dobieram mam dużo, gdyby ruszylo w przod to moge dokupic do poiozmu 0,31 - 0,32 od 0,35 zaczne wywalac ... obstawiam ze t kolko w ciagu 3 tygodni .... poprzednie kółeczko dalo mi 6000 na czysto przy inwestycji ponize 30k uwazam ze spoko choc widzialem juz lepsze liczby na fiksach ....
20% to nieźle. Ja teraz zrobiłem 30% i mam średnią zakupu 0,294. :) Ale chętnie dobiorę taniej. Żeby nam tylko ktoś nie wywalił 500000 akcji na pkc. :D