Piszesz tu że żaden fund nie wejdzie przez strukture akcjonariatu oraz że cena spada ponieważ january wysypuje pakiet medcampu.
Coś mi tu nie gra, skoro January ma duży pakiet którego chce sie pozbyć, dlaczego tfi nie mogłoby go odkupić poprzez transakcje pakietową? Zbyt krótcy jestescie zeby robic deale z grubym? Wstydzicie sie?
Czy wy musicie do wszystkiego przypisywac jakies historie? Ten wysypuje, tamten trzyma kurs, a w ogóle wszystko jest sterowane i manipulowane.
Skoro tak jest to po co w ogóle tu przychodzicie z kapitałem?
Jest popyt i podaż i jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Koniec kropka.
Czy tak ciezko to zrozumiec?
Z choinki się urwales? Pakiet od medcampa zostal przejęty. End of the story. A resztówka to dla fundow grosze. Stad sypią ją w rynek. Czy może raczej sypali. Wg mnie jest do wzięcia przez rynek 5 do 10 prc ale to wymaga cierpliwości i kto wie czy to się nie dzieje. Niby prezes nie wie kto dociska ale byc moze wlasnie jakis fund to robi. Z jednej strony czeka z kapeluszem a z drugiej dociska niedużą ilością wiele nie ryzykując. Szkoda ze prezes w swojej nawijce nie powiedzial czy do GX1 przypadkiem fundy nie pukaja drzwiami i oknami.
Dywidenda nie zreinwestowana. Gotówka jest lepsza niż akcje GX1. Co do prezesa to nie ma nic ceno ani nie ceno twórczego w odpowiedzi na pytanie czy spółką interesują się lub nie interesują się fundusze. Teraz dzieje się to co mówiłem że będzie się działo. Brakuje jakiekolwiek paliwa. Rynki rosną, indeksy biją rekordy a tu w hossie boczniak na poziomie bliskim atl.
Nie dzieje się co mówiłeś ...bo mówiłeś o rzezi i o cenie 25 zł - trochę się stajesz Pinokio..... Czas pokaże czy bedzie 25 zł.... ale spółka cały czas się rozwija - dywersyfikacja , zyski, gotówka w kasie , brak zadłużenia , Diagnostyka - akcjonariusz branzowy.....myslcie wszyscy sami nie sugerowac sie wpisami na forum