• Tak sobie mysle Autor: ~Krzysztof [5.173.0.*]
    Jeżeli wszystkie mieszkanie zostały to firma co będzie robić ? Maszyny , ludzie ? Z tego co mi wiadomo nie ogłaszają upadłości.
  • Re: Tak sobie mysle Autor: ~Krzysztof [5.173.0.*]
    Sorki.Wszystkie mieszkania zostały sprzedane . Jedno tylko wolne.
  • Re: Tak sobie mysle Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Nadpłynność środków pieniężnych wynikała z zakończenie dwu projektów, wysokiego stopniem
    zaawansowania na realizowanym projekcie, który rozpoczął się w roku 2019, start produkcyjny jednego
    nowego projektu, a także poziomem sprzedaży mieszkań co jest ściśle związane z kwotami otrzymanych
    zaliczek na realizację inwestycji. Zarząd Spółki prowadzi ostrożną i wyważoną politykę rozwoju i
    finansowania działalności, stosownie do posiadanego potencjału własnego, bez ryzyka nadmiernego
    zadłużania się. 

Dobrze kombinujesz smyku. Podobno na gieldzie kupuje sie przyszlosc? Ale moze sie myle? Ciekawe na ile procent trzymaja te srodki w banku ? A inflacja ?

Taki Prefa Group ma z 10 nowych inwestycji. I to jakich !!! Ale na EDInvest mozna sie spokojnie kisic przez rok lub dwa.

POWODZENIA !!!

Mam ubaw po pachy z tych ynwestorow.
  • Re: Tak sobie mysle Autor: ~comann [89.65.235.*]
    To nie myśl, daj się ponieść...
    Już sprzedałem ze stratą przyjąłem to na klatę jako doświadczenie. D u p a także stwardniała. To jest szulernia z oszustami i nie ma nic wspólnego giełda. Jestem wdzięczny za nowe doświadczenie.Przykre jest to że ta hołota nie ma żadnych zasad moralnych. Stosowane są niedozwolone praktyki.Pozdrawiam leszcz Krzysztof
  • Re: Tak sobie mysle Autor: ~2nice [37.47.114.*]
    I namawiasz innych do strat?
    Planowana jedna i inwestycja będzie oddana dopiero w 2023 r.
[x]
EDINVEST -0,62% 6,46 2025-09-15 16:14:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.