Widze ze tu karmią juz i po podbitce na 80 nastapil zrzut uzasadniony zresztą. Outriders dprzedalo sie 3 mil a nic nie zarobili. Bedzie 30 zl. Tam odkupie.
A gdzie twój optymizm? Taki byłeś pewny jeszcze niedawno, że do końca roku może być ok 100zl, albo że jesteś lt i cię kurs nie rusza bo siorbiesz. Siorbiesz to co najwyżej kompot do obiadu, dzieciaku
Na teraz macie odbicie kota i moze jakiś boczniak się wykształtuje w przedziale 44-55pln - wodzu uratował panikę w chwilę po moim wyjściu na 45pln. A czy ma coś w zanadrzu - czas pokażę - będzie kolejny raport a potem kolejny na razie za dużo nie wiadomych
Kiedyś dawno temu wziąłem coś po IPO(malowane prospekty) dlatego nigdy miałem tego nie uczynić ale myslałem ze sukces OUT jest sukcesem PCF a nie tylko SE.
Zeby nie było dalej mam w portfelu 1400 szt PCF i 1400 szt. F51. Ponadto 100 tysi wolnej gotówki ,którą będe teraz obracał na oscylatorach krótkich interwałach na płynnych spółkach ,które mają silny trend boczny.
same here Elczapo, opuscules polkaed po raporcie z -30 ... ciekawe co z orlem. Za duzo niewiadomych a przyszosc to czarna z SE mi sie widzi. Sporo racji czapo masz w kwestii gieldy
No popatrz. A tak się śmiałeś jak pisałem że sprzedałem ze swojego 1k 600 szt że stratą. Dziś posiadam 1,2k ( to już zdecydowanie full jak na tą spółkę ) za ten sam kapitał .
Także przyznam uśmiałem się.
Każdy każdemu radzi wytyka a potem robi jeszcze gorzej. No bo sory ale szansa że zabijesz 16 zł na sztuce jak ostatecznie mi się udało czyli 31 zł za akcję są równe 1do10. No ale powodzenia. Ja tu jestem i będę i jak przegram to też napisze więc na pewno się skonfrontujemy .
Tak z perspektywy czasu 2021r był dla mnie totalnym szambem - 3 spóły z rzędu wtopy (pech)- marzec 2022r. portfel z 300 stopniał do 130 tysięcy pln. No ale cierpliwość, optymizm styczeń 2023r to 392 tysi.