• Po ile kupiliście? Autor: ~Tomek [90.156.117.*]
    Ja po 6.30. ktoś mnie przebije w inwestycji roku? :P
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~enki [5.173.252.*]
    Ja mam 3 tys po 3,11 póki co i czekam czy zejdzie poniżej 2,9 zł. Jak tak to będę polował na większe ilości, jak nie to dokupię ze 2 tys i niech sobie leży. Może jeszcze w tym, może w przyszłym roku coś się z tego zarobi.
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~Era [5.173.248.*]
    7zl
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Ciekawi mnie co Was skłoniło do kupna przyszłego (i to w niedalekiej perspektywie) bankruta w kosmicznej cenie i to po spekulacyjnym napompowaniu pod niebiosa?
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~gość [31.60.54.*]
    ja wyszedłem jak zobaczyłem ze obserwator nagania teraz czekam pisałem że spadnie poniżej 3 będe brał na ryzyko przy 2 zł
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~Era [5.173.248.*]
    Namowa obserwatora.
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~VIPER [5.173.139.*]
    Dnia 2021-08-25 o godz. 15:58 ~dejw napisał(a):
    > Ciekawi mnie co Was skłoniło do kupna przyszłego (i to w niedalekiej perspektywie) bankruta w kosmicznej cenie i to po spekulacyjnym napompowaniu pod niebiosa?

nie co tylko kto
    podejrzewam ze obes...ra...tor latal po wszystkich forach na bankierze i jak zwykle kilku naiwnych zlowil
    dla mnie ten typek to antywskaznik- jak zaczal naganiac na tgs to sprzedalem po 2,7...potem spadlo do 1,3
  • Re: Po ile kupiliście? Autor: ~Tomek [37.248.167.*]
    Info o poszukiwanym inwestorze. Ryzyko jest zawsze. Jeśli go znajdą, akcje wrócą. Jeśli nie, to będzie mokra plama. Na newconnect nie zarabia się na analizie technicznej, tylko na ryzyku. Ursusa też kupiłem. Może i ma ogłoszona upadłość, ale jak się wybronią, to zarobię tyle, co dywidendziarze przez 10 lat. A jak nie, to stracę to, co sobie założyłem że mogę stracić
[x]
COPERNIC -19,81% 1,03 2022-02-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.