Ja mam 3 tys po 3,11 póki co i czekam czy zejdzie poniżej 2,9 zł. Jak tak to będę polował na większe ilości, jak nie to dokupię ze 2 tys i niech sobie leży. Może jeszcze w tym, może w przyszłym roku coś się z tego zarobi.
Ciekawi mnie co Was skłoniło do kupna przyszłego (i to w niedalekiej perspektywie) bankruta w kosmicznej cenie i to po spekulacyjnym napompowaniu pod niebiosa?
Dnia 2021-08-25 o godz. 15:58 ~dejw napisał(a): > Ciekawi mnie co Was skłoniło do kupna przyszłego (i to w niedalekiej perspektywie) bankruta w kosmicznej cenie i to po spekulacyjnym napompowaniu pod niebiosa?
nie co tylko kto podejrzewam ze obes...ra...tor latal po wszystkich forach na bankierze i jak zwykle kilku naiwnych zlowil dla mnie ten typek to antywskaznik- jak zaczal naganiac na tgs to sprzedalem po 2,7...potem spadlo do 1,3
Info o poszukiwanym inwestorze. Ryzyko jest zawsze. Jeśli go znajdą, akcje wrócą. Jeśli nie, to będzie mokra plama. Na newconnect nie zarabia się na analizie technicznej, tylko na ryzyku. Ursusa też kupiłem. Może i ma ogłoszona upadłość, ale jak się wybronią, to zarobię tyle, co dywidendziarze przez 10 lat. A jak nie, to stracę to, co sobie założyłem że mogę stracić