Znów psycha nie wytrzymała i sprzedałeś w okolicy 13. Teraz znów pół roku naganiania na spadki żeby kolejne kółko na 30gr zrobić jak spadnie? Trzeba było trzymać to byś teraz z żalu nie musiał szczekać
Nie było. Przy 13.3-13.4 wywaliłeś i zaczales naganiac na spadki xD przy 12 tez bylo szczekanie ze zaraz bedzie 8 wiec nie sciemniaj. A jak wywaliles pakiet kupiony po 12.00 to nawet szkoda komentowac xD zamiast caly dzien pisac na forum jak i tak wplywu na kurs nie masz to lepiej idz byc cieciem i wiecej na siedzeniu zarobisz niz na tych swoich kolkach tysiacem akcji
Dnia 2021-08-20 o godz. 10:21 trejder69 napisał(a): > Nie było. Przy 13.3-13.4 wywaliłeś i zaczales naganiac na spadki xD przy 12 tez bylo szczekanie ze zaraz bedzie 8 wiec nie sciemniaj. A jak wywaliles pakiet kupiony po 12.00 to nawet szkoda komentowac xD zamiast caly dzien pisac na forum jak i tak wplywu na kurs nie masz to lepiej idz byc cieciem i wiecej na siedzeniu zarobisz niz na tych swoich kolkach tysiacem akcji
tak kończą kółkowicze devilka wywaliło na otwarciu po 12, bank mu sprzedał akcje już wiem skąd u niego ta agresja, grał z kredytu golas
trejder69 [83.24.43.*] 2021-08-20 10:21 Nie było. Przy 13.3-13.4 wywaliłeś i zaczales naganiac na spadki xD przy 12 tez bylo szczekanie ze zaraz bedzie 8 wiec nie sciemniaj. A jak wywaliles pakiet kupiony po 12.00 to nawet szkoda komentowac xD zamiast caly dzien pisac na forum jak i tak wplywu na kurs nie masz to lepiej idz byc cieciem i wiecej na siedzeniu zarobisz niz na tych swoich kolkach tysiacem akcji
O Mati to poszalałeś, teraz rozumiem cel trollowania, chciałbyś tanio odkupić i powetować wtopę, na przyszłość dobra rada, jednak jakąś wiedzę trzeba posiadać, bo może łapki urwać, haha.
Bo zrealizowalem zysk ktory mnie satysfakcjonował, w firmę wykazująca strate gdy inne z tego samego sektora pokazuja zysk, srednio wierze. Goracy kartofel.
Co za łbyy tu siedzą to nie mam pytań. Buahahaha. Jaka spółka taki akcjonariat. Zdrowych tu nie ma.
Ostatni raz podkreślam. W 2021 nie wiedzialem o istnieniu brazowej
To były czasy! Rozwój spółki kosmiczny, zyski akcjonariuszy kosmiczne, jedynie obserwatorzy (Mati, Pit itd.) zatrzymali się w czasie. Takie pomniki czasów minionych. Nadal pitolą o zyskownych kółkach, o każdorazowej sprzedaży przed wynikami, o swoich problemach gastrologicznych. Jak widać każdy okres ma swoich Matich.
Gratulacje dla osoby, która to wyciągnęła z pamiętnika forum XTB. Te cytaty przejdą do historii:
Bo zrealizowalem zysk ktory mnie satysfakcjonował, w firmę wykazująca strate gdy inne z tego samego sektora pokazuja zysk, srednio wierze. Goracy kartofel.
Opublikowano przy kursie: 14,16 zł , zmiana od tamtej pory: 418,36%
Zmiana od tamtej pory: 418,36%, ale jest jeszcze coś. Dywidendy ponad 18 zł, które z nawiązką pokryły ówczesną cenę ok. 14 zł. Czyż to nie jest piękna historia :) Można było zainwestować i poczekać, a można też było posłuchać forumowych analityków i sprzedać xD Każdy ma wybór.