• Ja wam powiem co bedzie Autor: manuko [83.16.42.*]
    Jak was wytrzepią ze wszystkich akcji z jakich się da to później podjada z kursem do 2 zeta, uchwalą emisje po nominale czyli 2 zeta bedzie dodruk akcji i ogłoszenie współpracy z poczta Polska na paczkomaty. Kurs pójdzie do 10 zeta a wszyscy ci co oddawali poniżej nominału to będą łykać prochy uspakajace. oni wiedza co robią
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Inwestor [37.47.101.*]
    Pisałem że za dużo tu przypadków . Akcje są zbierane a kurs pilnowany . Ustawili ostatnio pisałem po stronie sprzedaj 4 pozycję po 26 tyś na 1.38 żeby jak ruszy dławić kurs .
    I co dziwne Aktywność trolli skoro to śmieć to w czym problem..

Pierwsze forum na którym jest taka determinacja żeby nie kupować smiecia. Skoro śmieć to powinni się cieszyć że kupujemy smiecia .

Ktoś ratuje nas z dobrego serca.

Skoro to śmieć to dlaczego nie spadło już do 20 gr .

Ja miałem akcje ale jak widzę co się dzieje to z ciekawości dokupiłem. .

Dziwi mnie zdeterminowanie Trolla Wiem ( Roberta Detektywa ) który nie chce byśmy kupowali smiecia to chyba powinien się cieszyć że to ktoś robi
    Emisji akcji nie będzie ale Poczta Polska i Orlen wprowadzać będą swoje paczkomaty a ParcekTech ma technologie program do obsługi
    Mogą się zawiesic tygodniami cierpliwość akurat lubie
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~rob74 [5.173.151.*]
    Wszystko ok, tylko to nie tłumaczy braku raportu ?
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: manuko [46.215.109.*]
    To jest właśnie gra pod wystraszenie aby kurs nie rósł. Łatwiej zbierać taniej aniżeli po 2 zeta. Orlen będzie budował swoje paczkomaty i szuka partnerów do tego. W sieci pojawił się news zapraszający firmy do współpracy. Jak dla mnie wszystko się składa dlatego trolle próbują obrzydzić firmę aby kurs spadał
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~rob74 [5.173.151.*]
    Ale spółka giełdowa nie może sobie urządzać "gier"!
    Gdyby ktoś im udowodnił celowe działania niezgodne z prawem i przepisami GPW to dopiero będą mieli kłopoty.

Przecież mogą znowu przenieść termin publikacji raportu.
    Oficjalnie, czysto choć może niezbyt fair wobec akcjonariuszy.
    Kara jest zawieszanie jak udowodnisz że celowo się wlecze wszystko . Poczekajmy coś jest na rzeczy .
    Zaczęło się od dobrych wyników za 1Q wcześniej nie było ani trolli ani nic za dużo zbiegów okoliczności
    To właśnie oto chodzi brak raportu nie wpływa na firmę działa dalej tylko akcje nie sa notowane . Łatwo wystraszyć ludzi że mają zamrożone pieniądze chodzi o to by mieć komfort tego że możesz zamrozić i mieć to gdzieś .
    Każdy podejmuje sam decyzję.

Troll Wiem = Robert = Detektyw mają urlop odwieszą spółkę jak mówią smiecia będą mówić o tym że to śmieć .
    Skoro śmieć to w czym problem.
    Z taka determinacja nas ratują
    Dziwi mnie to też że po odwieszeniu ostatnim nikt nie wywalał na PKC skoro tak źle to dla czego nie zjechało do 20 gr
    Ktoś skupuje . Ustawianie większej ilości po stronie sprzedaj by ewentualny skup przez kogoś innego był tłumiony.
    Idzie za dużo w górę sprzedaje die pakiet 10 15 tyś poczym odkupuje jak kurs siadzie z nawiązką .

Proszę prześledzić Arkusze zleceń tłumią kurs a jednocześnie z nawiązką po trochę kupują co sprawia że kurs nie schodzi nisko.

Aktywność trolli siedzą tu i piszą że to śmieć to jaki problem że ktoś smiecia chce kupić straci to powinni się trolle cieszyć . A ci są źli jak ktoś kupuje smiecia nie pojętą sytuacja
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Wzrosty [37.47.178.*]
    6 zl za 1akcje
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~ad [85.202.47.*]
    Dziwne, że teraz troll @Wiem przestał się produkować, że to śmieć. Teraz pewnie zapakowany siedzi cicho :)))) Ja tez siedzę ze swoimi akcjami i sobie grzecznie czekam.
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Moze siedzi cicho bo ktoś się wku....znalazł jego adres no i wiecie...spokój mamy
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Doktor [31.183.232.*]
    Tu nie o to chodzi aby siedzieć cicho i wzajemnie sie nakręcać .Najważniejsza jest wiarygodność i rzetelność firmy.Zaden Orlen ani Poczta nie będzie z takim podmiotem się wiązać.Moze się każdemu zdarzyć ale mamy tu już ciągłość nie publikowania raportów i żadnego merytorycznego infa od Spółki.Co na to Zarząd, Rada Nadzorcz tak w biznesie się nie postępuje.Mam akcję tej Spółki A na giełdzie jestem ponad 20lat i nie spotkałem się z takim przypadkiem aby Spółka nie publikowała raportu dwukrotnie .Tu coś śmierdzi Padlina i oby to nie był drugi Getbak.Zysk za 1 kw.niczego nie przesadza nie takie numery robiono na tej giełdzie.Czy nie stać Spółki na stałego biegłego rewidenta,że za każdym razem inny biegły sporządza raport.Mnie te wątpliwości dają dużo do myślenia.Nie naganiam na spadki ale każdy przyzna że postępowanie Prezesa jest nie fer delikatnie ujmując w stosunku do każdego akcjonariusza
    Nie chodzi o współpracę a o program przez który kupujesz i odbierasz paczki. System techniczny jest oczywisty paczkomaty będzie produkował ktoś inny a kurier przywiezie odwiezie .
    Nie ma nic ważniejszego jak program i technologia .
    Były kłopoty ale dzieją się rzeczy nie spotykane . I skoro jest jak mówisz dlaczego kurs nie jest już 20 gr .

Wszystko zaczyna się dziać w momencie publikacji raportu za 1Q kurs rośnie i w ten sam dzień pojawia się troll Wiem którego nie było tu nigdy . Nagle sprawa rewidenta niezgodności zawieszenie.

Arkusz zleceń ktoś sprzedaje ale jednocześnie kupuje podobne ilości a gdyby się ktoś pojawił że chce kupić są ustawione co jakiś czas większe ilości na sprzedaj by kurs nie wybił zbytnio .
    Co zostanie sprzedane musi wrócić .

Oczywiste jest że dokładnie w takiej samej sytuacji gdyby była to inna spółka mielibyśmy tu 10-20 gr .

Taki śmieć to jest do którego trzeba zachencac żeby go nie kupować .
    To dla mnie jeden z powodów dokupywania
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Akcjonariusz [81.163.205.*]
    Możecie mi wytłumaczyć skąd cena 10-20gr? Jeżeli utrzymają przychody na poziomie IQ to sam zysk netto będzie jak kapitalizacja, jest tylko 10mln akcji.
    Druga rzecz współpraca, skoro podpisali umowę z Izraelem to mogą ją podpisać z wieloma podmiotami w innych krajach, nie tylko w Polsce.
    Brak raportu jest nurtujący:) ale pewnie mają tyle kasy, że się zwyczajnie nie mogą doliczyć:))))
    Nie będzie tak czy czytałeś że zrozumieniem co pisałem co się dzieje.
    Sam rewident podpisał wartość na akcje 2 zł już teraz same aktywa tyle kosztują . Gdyby nie dziwne sprawy to po 1Q było by już min 6/7 zł ale komuś zależy by tak nie bylo
  • Re: Ja wam powiem co bedzie Autor: ~Akcjonariusz [81.163.205.*]
    Ale ja to wiem:) Mówię tylko, że takich cen jak 10 czy 20gr tu nigdy nie będzie, a jeżeli potwierdzą trend przychodów to zyski przekroczą kapitalizację, nie mówiąc już o aktywach o których piszesz..śmieszna sytuacja.
    I zdaje sobie sprawę, że obecna cena wynika tylko i wyłącznie z niepewności, którą z pewnością rozwieje raport za IIQ.
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.