Ja w piwnicy przerzucam kartony, może znajdzie się jeszcze jakaś świnka :D Dziś rynek w korekcie to ludzie panikują. Niedawno temu pisałem że ci co kupili powyżej 4 zeta szybko oddadzą :)
te przetargi nie maja znaczenia wygramy, albo nie wygramy mamy już tego wygranego na kilkaset milionów i czekamy na podpisanie umów kolejne wygrane to rzecz wtórna. a co jak nie wygramy albo w ogóle nie startowaliśmy? nastawiacie się emocjonalnie zupełnie niepotrzebnie
Inwestor one mają o tyle znacznie że znamy datę :) więc ludzie jeśli chcą wyjść wcześniej to muszą szybko sprzedawać... a my z Idolkiem szukamy świnek :))
Myślę jednak że mają znaczenie. Oczywiście kursu na 6 zeta nie wystrzelą, ale znaczenie mają. Oczywiście na tak słabym rynku efekt ewentualnej wygranej byłby pewnie żaden.
Fajnie by było gdyby choć jeden z tych nowych przetargów wygrał Cegielski !! Byłby nacisk na ministra by szybciej podpisywali umowy bo przecież państwowa firma nie może czekać w nieskończoność na pracę !!
Inwestor Pozbud z Mag-Train wygrał i tak już dużo przetargów Kr dobrze mówi fajnie by było jakby jakiś przetarg Wygrał Cegielski wtedy podpisywanie umów ruszyło by szybko ... a nie "niebawem" hahahaha