Kiedy Obywatel rozpisuje się w samych superlatywach o spółce - kurs Wikany spada w dół. Niedawno gdy na forum była kompletna cisza - kurs Wikany rósł w górę.
Osobiście staram się nie zwracać uwagi na naganianie, chociaż czasami podświadomie mogę się nimi kierować. Ale kontrolnie pobrałem mały pakiecik . Powiększyłem tym samym swój stan posiadania. Albo będę lażał na plaży i popijał dobre piwko albo będę zbierał puszki po piwku, które pili inni :) Teraz moi drodzy tylko w górę bo ja tymi ciąglymi zaklupami podnoszę sobie średnią.
Do odważnych świat należy :) Deweloperka na fali , więc może będzie ostateczne podbicie. Jeśli będą wzrosty radziłbym odcinać kupony :) Tak na szerokim rynku prognozuje się korektę na rynkach rozwiniętych. Jeśli będzie łagodna to będzie przepływ kapitału na nasz rodzimy rynek ( najlepszy scenariusz) Jeśli będzie zwałka , to oberwie nasz WIG. Należy patrzeć na sytuację w Afganistanie. Pewnie tam będą ścierały się strefy wpływów. Ciekawi mnie zachowanie złota , oraz spółek wydobywających ten kruszec. Trzymam kciuki Adam , żebyś tych puszek nie musiał zbierać :) Pozdro :)