• Ponawiam Autor: ~Eks-ekutor [5.173.246.*]
    Nie wiem dlaczego admin usunął mój wątek z pytaniem, czy nie śmierdzi tu wezwaniem... Przecież zaraz będą upychać towar poniżej 20...
  • Re: Ponawiam Autor: ~domisz [185.93.2.*]
    To teoria o której dawno temu juz pisalem. Przy takim FF i potencjalnym koszcie jego wykupu (i łatwości przeprowadzenia squeezu) to plan realny. GX1 nie potrzebuje kapitału z giełdy a po co dzielić się rosnącymi zyskami. Szczególnie przy takich dobrych perspektywach. Jak rynek nie zacznie kupować i kurs nie pójdzie mocno w górę ten scenariusz będzie bazowym.
  • Re: Ponawiam Autor: ~Eks-ekutor [5.173.246.*]
    Chcą dojechać do emisyjnej?
  • Re: Ponawiam Autor: ~domiszpiesek [5.173.22.*]
    domisz skoro nic tutaj dobrego sie nie wydarzy to powiedz po co tu koczujesz cale dnie?
    Proste pytanie
  • Re: Ponawiam Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    ~domisz trolluje by wspomóc zaniżenie kursu. Potem zrobią wezwanie na odpowiednio niskim poziomie. Tak mi to zaczyna wyglądać. Jedynie ostatnie zakupy Prezesa nie pasują do tej układanki.
  • Re: Ponawiam Autor: ~Piesekdomisz [5.173.22.*]
    Wezcie zabierzcie te teorie do piaskownicy. Sluchacie domisza zamiast prezesa a potem bedzie placz.
  • Re: Ponawiam Autor: ~Kkkk [79.185.226.*]
    Gorzej jak domisz to prezes.Wszystko idzie mu jak po sznurku dotąd.Nasze przegrywa z jego :/ Kurs żenada a kupna jak nie bylo tak nie ma a sprzedaż zeszła co najmniej zł niżej. Zanizanie kurde przed odpałem?
  • Re: Ponawiam Autor: ~nowicjusz [185.245.194.*]
    Oczywiście ~Kkkk, Prezes siedzi na Bankierze bo martwi się, że drobnym kurs spada :))) Szkoda tylko, że paru sprzedających w niskiej cenie uwala kurs o 5% :((
  • Re: Ponawiam Autor: ~ojoj [5.184.65.*]
    Domisz, ale wiesz, że FF jest coś około 40%!

[x]
GENXONE -2,03% 5,80 2026-05-29 13:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.