• Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~zibi [46.204.19.*]
    Artykuł na zlecenie, i po wzrostach !!!!!! Spółki " stalowe" w miejscu !!!!! KTOŚ nie dobrał ????? Koniunktura najlepsza od kilkunastu lat ????? Wyniki spółek EXTRA !!!!!! I CO ?????? No właśnie, perspektywy nie ważne, ZYSKI nie ważne, to co jest TU ważne ???? PIÓREM można wszystko ?????
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~klops [5.173.23.*]
    ważne jest, żeby leszczu oddał, bo leszczu nie myśli tylko kupuje jak rośnie i sprzedaje jak spadnie. Już końcóweczka. Jutro , lub pojutrze up.
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~Free [78.8.107.*]
    Myślę, że zbyt duży optymizm przez Ciebie przemawia. na moje oko jest jeszcze wielu chętnych do oddania, m.in. kolarze którzy teraz brali w okolicach 10,35-10,5 pod kolejne kółko. Jak im ktoś zjedzie szybkim strzałem pod 10 zł ,to się potratują oddając
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~technik-at [194.31.35.*]
    Ot to, właśnie
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~zibi [89.64.47.*]
    Może i optymizm, piszę o EXTRA wynikach i branży na topie !!!!!! To że kiedyś będzie studzenie normalne, ale po takich wynikach kurs w dół to niezrozumiałe ????? Na forum CI co sprzedali piszą że musi być korekta, CI co mają akcje widzą tylko GÓRĘ !!!!!! Ja nie naganiam ani na K, ani na S. Na bananowej nikt niech nie sugeruje się komentarzami !!!!!! MOJE ZDANIE.
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~Xavi [31.0.180.*]
    Ceny stali beda dalej rosnac bo rosnaca inflacja jest pewna..wycena C/Z dla Bowimu jest śmieszna i najniższa że wszystkich firm stalowych na rynku
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~Ax [213.134.172.*]
    I po co to sie produkowac to nie wiem, zakupione i zakopane w grudniu badz styczniu sprzedam calosc
  • Re: Artykuł na ZLECENIE ???? Autor: ~zibi [89.64.47.*]
    I załatwił "KOMUŚ" korektę na spółkach hutniczych, nawet Cognor się posypał. Ale napiszą jeszcze coś pozytywnego !!!!!!!! Jak się obkupią.
[x]
BOWIM -6,76% 8,00 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.