• O wzrostow nie widac Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Nie ma i nie bedzie .Bo nie ma pod co rosnac wszystko w cenie sprzedaz budynkow tez.Zreszta widac po ilosci transakcji
  • Re: O wzrostow nie widac Autor: ~xx [83.6.34.*]
    .ALE PRZYNAJMNIEJ PREZES KUPIŁ AKCJE GTC PO NP 6,78ZŁ GTC (,INFO Z 25.06.2021R ) I OK 90% JEST W POSIADANIU DUZYCH INWESTORÓW WIĘC BEDĄ KIEDY ZECHCĄ więc powinien dojsc minimum do ceny 10,38zł z 2020r,a może i wyżej,kto wie? Za to widac hansa naganiajacego na spadki BEZ AKCJI GTC o czym tu nizej piszę w temacie pt,,A wiec to jest tak'' załozonym dzis przez niego dzisiaj jak i wszystkie inne tematy płaczace załozone W WIEKSZOSCI przez niego nie tylko na tej stronie gtc/nawet jako np gietek,marek nierozgarniety,hakmajster,berni itp...A O KTÓRYM PISZĄ NA FORUM BANKIERA NP 27.07 2021R godz 8.45,,Uwaga na hansa''..''Zero nagania na spadki bo chce kupić bardzo tanio!!!Jak myślicie że tu siedzi za darmo i martwi się o wasz kapitał to jesteście w błedzie.''Tu nizej WIECEJ O TYM w temacie z dziś z 18.08.2021r pt.,,A więc to jest tak''
    A NIE DOŚĆ ZE PREZES KUPIŁ PO NP PO 6,78ZŁ TO JESZCZE SEN Z POWIEK SPĘDZA MU ZBLIŻAJĄCA SIĘ FINALIZACJA SPRZEDAŻY 11 BIUROWCÓW ZA 267MLN EURO.//TAK HANS TY JESTEŚ W CENIE ZA 20GR OD WPISU Z OPEN SPACE ,DLATEGO REALIZUJESZ SWOJE ILOSC 500+DZIENNIE ,NA WIEKSZOSCI SPÓŁEK NA BANKIERZE OD 17LAT JAK TO SAM PISZESZ Widac to tu nizej w temacie pt,,Czy jest ktos jeszcze kto wiezy w tą spólkę z 23.07.2021.godz 16.52
  • Re: O wzrostow nie widac Autor: ~Hans [94.254.176.*]
    Mi nic nie spedza snu z powiek.Mowie ze wzrostwo nie bedIe i tyle
    na duzo spółkach tez tak mówiłeś a potem 200% do góry,800% do góry ha,ha,ha
    WIĘC KTO WIE???? JAK TY OGARNIASZ A Ż T Y L E !!!!!!!!!!!!!!!!! SPÓŁEK DZIENNIE NA BANKIERZE?????????
  • Re: O wzrostow nie widac Autor: ~Hsns [94.254.176.*]
    Jestes w bledzie.niestety nie jestem trollem jestem zwyklym akcjonariuszem jak ty.I tylko to sa twoje pobozne zyczenia ze cos urosnie bo ja tam cos pisalem a uroslo.dzieciak jestes i tyle.No szkoda mi ciebie bo lata swietlne mina zanim to dojdzie do 10 zl.No ale co ci pozostalo mozrsz tylko mazyc.nie martw sie nie pierwszy ostatni raz zawisniesz na jakiejs spolce.Ale ta to jest fenomen no jak mogles tak dac sie zrobic w hu.a? Kupowac za 10zl
    skądże mnóstwo twoich wpisow codziennie na różnych spółkach wciąż naganiających ,czesto sama piszesz piszesz ze jestes trolem i kto ci płaci,mnóstwo jest takich wpisów i setki twoich IP wystarczy sprawdzić parę i przy większości wyświetlają się ostrzeżenia na twój temat.Masz ich tu parę wymienionych niżej np w wątku Spó?ka roku-....z 14.08.2021r z godz 12.50.MIAŁAS HANS ZMYKAĆ STĄD,A DALEJ NAGANIASZ,POPATRZ NIŻEJ ILE JUŻ SAMA WĄTKÓW-TEMATÓW ZAŁOŻYŁAŚ hansie inwestorze .Chciałoby się żeby było niżej i nie na rękę ci ze prezes kupił np. po 6,78zł w infie z 25.06.2021r
  • Re: O wzrostow nie widac Autor: ~Gietek [89.64.8.*]
    24.08.2021 wyniki za 1 półrocze ciekawe jak Gtc daje sobie radę w tych homeoffiisowych czasach….?
  • Re: O wzrostow nie widac Autor: ~xx [83.6.49.*]
    GTC jak gtc ,ale jak ty sobie dasz radę hansie czyli gietku naganiający na spadki GTC ?.Jak 23.06.2020r naganiałeś na spadki na MERCATORZE przy cenie ok 76zł,to urosło do ok.750zł,A PISAŁEŚ PRZY 76ZŁ,ŻE TERAZ ZACZNĄ SIĘ DOTKLIWE SPADKI ,KTO SZYBCIEJ SPRZEDA MNIEJ STRACI.A UROSŁO Z 76ZŁ DO OK 750ZŁ WTEDY,TO CI SIĘ KIERUNKI W TYM NAGANIANIU POMYLIŁY.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GTC 0,00% 4,02 2025-09-19 13:53:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.