• BALTICON - korekta Autor: ~OBSER [37.30.49.*]
    Powoli wchodzę, ale ostrożnie.
    50 akcji kupione dzisiaj po 22,6 zł
    100 akcji czeka na kupno po 21 zł
    Większe ilości ewentualnie na niższych poziomach. Nie ma co kombinować. Niech kombinują Ci co brali te pakiety do 29,4 zł.
    Na większe wybicie wygląda na to, że będzie trzeba poczekać na kolejny raport kwartalny. Na razie lipa na ATC CARGO, BALTICON, OT LOG. Ogólnie słabizna na całej GPW.
    No i oczywiście mam nadzieję, że poprawi się sytuacja z dostępnością kontenerów.
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~czarodziej [95.160.34.*]
    ja czekam na 15 pln
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~abc [78.88.27.*]
    a ja ustawiłem się po prawej stronie z ty śmieciem, czekam na tych co wieszcza tu 30,50 100 zł, niech zarabiają
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~BAX [78.9.24.*]
    Niebawem domknięcie luki na 26, zwijaj z tym zleceniem wyżej. Arkusz dziurawy więc duża zmiennosc nie dziwi.
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~abc [37.248.215.*]
    Szybciej to spadnie poniżej 20 zł
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~OBSER [5.184.122.*]
    Kolejne 100 po 21 zł wleciało. Kolejne zlecenia będę ustawiał w razie spadku w okolicach 18 zł. Na razie widać, że ktoś ma chęć uwalić kurs.
    przecież po za Tobą to nikt nie chce tego kupować, bo niby po co?
    Racja. Zmodyfikowałem zlecenie na 19 zł. Nie ma co się szarpać.
    No dobra jeszcze 150 na kupno ustawiłem po 20,6 zł.
    potem nikt tego od Ciebie nie kupi przy takich obrotach
    Prawda. Na razie spółdzielnia robi obrót. Niech sobie pykają
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~abc [37.248.215.*]
    Szkoda kasy na tego śmiecia. Kupiłeś to teraz zejdą niżej i albo sprzedaż że stratą albo zostajesz z akcjami na lata. Tak działa tu zarząd
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~BAX [78.9.24.*]
    Ustawiłem po 19.3 kupno ale jakis gamon jedną akcje mi sprzedal.;-) Wiec dziabnąłem z prawej, pod kolejne wyniki za 3Q. Jest szansa w tym roku na historyczny wynik. Moze uda się zrobić 10 mln. zysku netto. Trochę ten dziurawy arkusz przeraża, ale to działa w dwie strony. Oscylatory mocno schłodzone, RSI, Stoch., czas kończyć korektę.
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~OBSER [37.30.49.*]
    Myślę, że drugie półrocze będzie rekordowe. 10 mln zysków, czemu nie. Przewiduję wzrost transportu drogą morską, kosztem transportu lotniczego (spadek ruchu czarterów spowodowany kolejną falą COVID-19). Ja miałem po 19 zł ustawione zlecenie. Jak tylko anulowałem to od razu pojawiły się zlecenia na 19 zł oraz 19,1 zł i jakimś dziwnym trafem akurat sprzedali ;) Być może był to dołek ? Zobaczymy co przyniesie jutrzejsza sesja. Obstawię wzrost do 23 - 24 zł (trzeba mieć na uwadze, że spółdzielnia może zrobić ruch na 19 zł). Zalecam obserwację.
  • Re: BALTICON - korekta Autor: ~Bax [5.173.249.*]
    Też myślę, Ze niebawem stabilizacja na ok. 23. Kilka pakietów po 100 trza wciągnąć i już to mamy.
[x]
BALTICON 0,00% 20,00 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.