Jest 485mln akcji w posiadaniu fundow i calej reszty.Nikt nie chce sprzedawac bo wiszą na haku od marca 2020r.A nastepnych naiwnych do kupna akcji niema i nie bedzie.Bo kto kupuje zeby starcic chyba tylko xx.Niestety powisicie na haku lata swietlne .I to ze zaraz sprzedaja budynki nic nie zmieni.Xx hak dobrze zakotwiczony? Powisisz jeszcze ze hej
Wiesz ,szczególnie prezes powisi,bo właśnie niedawno kupił akcje GTC np.po 6,78zł (INFO Z 25.06.2021R).BOISZ SIĘ NADAL FINALIZACJI SPRZEDAŻY NA GTC DO KONCA WRZESNIA 11 BIUROWCÓW ZA 267MLN EURO, SPOKOJNIE,STRES SZKODZI ZDROWIU.Poza tym ok 90% akcji jest w posiadaniu dużych akjonariuszy.,wiec wzrost bedzie ,kiedy zechce.Tak hans JESTEŚ TU bardzo dobrze zakotwiczony,ponieważ masz w tym duzy interes zeby tu być,ponieważ tam gdzie naganiasz na spadki nie mając tu ani jednej akcji tam są potem WZROSTY!!! A tu nie odpuszczasz od długiego czasu,mimo to od końca pazdziernika 2020r GTC idzie cały czas powoli do góry.//ZA TO NA SNG MIAŁY BYC 6.08.2021r TAKIE OGROMNE WZROSTY,RAKIETA! POKAŻ TE 10ZŁ NA SNG,O KTÓRCH WCZESNIEJ PISAŁEŚ!O,NIE MA !// Prawda jest taka,że siedzisz i klepiesz bzdury na wszystkich spółkach z warszawskiego open space ,jak to piszesz od 17 lat,t w temacie na gtc pt'' Czy jest ktoś kto wiezy w tą spólkę'' z 22.07.2021r z godz 16.52 to widać,również np w drugim twoim temacie pt''Spó?ka roku....''z 14.08.2021r też tam widać.Tam jest też pare twoich ip naganiających na większości spólek obecnie np.pkn,mrc,asbis,cognor,protector,synektik,xtb,sng,dnp,szar itd itd.... a gdzie to nie?.A jak tam koleżanki z pracy,robią czasem przerwy w pisaniu ,czy też nie?,bo już pisałaś tu hans ,że taki śmiech na sali
Ty ale ty piszesz tych wzrostach od maja 2020r ze juz niedlugo wzrosty i gdzie je masz?Niechce mi sie szukac ale pisalem ci chyba w lutym tego roku jak ty pisales duze zaraz beda wzrosty w lutym co ty mi powiesz w czerwcu a mamy juz sierpien polowe i kurs jest nizejj jak byl..A co ty sie tak podniecasz ta sprzedaza ? Przeciez nic z tego nie bedziesz mial.To czemu tak jak ty to pisales spolkama duzo gotowki a nie wyplaca dywidendy jak inni tylko ma w dupie akcjonariuszy?A gdzie sie podziala ta twojw nowa Pani od markietingu ze takie wzrosty beda.?A gdzie ta twoja ipopema co wydala rekomendacje z banki.Tak wiem jeszcze jest czas do konca roku.do 29 grudnia 6.4 a 30grudnia 8.48zl -buhaha
JUZ CI NA TO OSTATNIE PYTANIE NIZEJ W WĄTKU ODPOWIEDZIAŁEM,A OD CIEBIE CZEKAŁEM ,CZEKAŁEM I NADAL SIĘ NIE DOCZEKAŁEM,POSZUKAJ NIŻEJ WE WPISACH INWESTORZE PISZĄCY NIECH GTC ŁADNIE SPADA!!!HA,HA,HA.HA//.A GTC DOKLADNIE OD 29 PAZDZIERNIKA 2020R CAŁY CZAS POWOLI IDZIE DO GÓRY,TO POWINNO DOTRZEĆ W KOŃCU DO 10,38ZŁ Z 2020R,A MOZE I DUŻO WYŻEJ,KTO WIE?! SKORO TAK CI ZALEŻY,ŻE SIĘ TAK PRODUKUJESZ NA SPADKI//.W KONCU TO O TOBIE PISZĄ,NP.27.07.2021R na Bankierze pt,,Uwaga na Hansa'' cytuję''Zero nagania na spadki bo chce kupić bardzo tanio!!!.Jak myślicie że tu siedzi za darmo i martwi się o wasz kapitał to jesteście w błędzie''. Sam piszesz,że płacą ci po 20gr od wpisu,dlatego zalewasz te forum 500+ wpisów dziennie.To twoje słowa,patrząc na wpisy,twoje IP, to ty chyba wogle nie śpisz.
TAM BYŁ MÓJ W TEMACIE ,,SPÓ?KA ROKU...'' Z 14.08.2021R PRZECZYTAJ TEN TEMAT OD NOWA ,TO TY MASZ PROBLEM ! CZEKAM NA TWÓJ,SZYBKO!!!.WPISY BYŁY Z GODZ., 15.36,/Z GODZ 16.12/,Z GODZ 16.35(TU BYŁ MÓJ)/ Z 17.43.NO DAWAJ !!!,A JAK NIE TO ZMYKAJ NP NA PKN ORLEN//,CDR,//CZY ECHO(euzebiusz,tadeusz),gdzie tam się udzielasz hansie, ze swoimi tysiącami nazw i IP razem.Zmykaj STĄD szybciutko!!!!