Realnie kasa zamrożona. Zaraz przeczytasz o inwestowaniu na długi termin itp. Zapewne wolalbys zeby z dlugim terminie to rosło a tu od roku jest trend spadkowy. Ciężko mówić o jego odwracaniu. Kasa zamrożona. Bez opcji na wyjście. Wg mnie będzie squeeze out drobnicy. Tyle ze duzo niżej. I delisting. Przy tym FF, zyskach i świetnych perspektywach to realny scenariusz z punktu widzenia zarządu (akcjonariusza) i Diagnostyki (akcjonariusza). Obym się mylił.
Ja myślę że za 1 zł można dokupywać bo od 5 lat jest trend spadkowy, a kapitalizacja na poziomie 3 milionów jest idealna dla takiej spółki. Poza tym jest kolejka przecież i trzeba jednak troche być na giełdzie żeby mieć taką wysoką cenę za akcję jak 30 zł. Popatrzcie chociaż na hubtech. Oni już są długo na giełdzie a dalej kosztują 70 groszy.
Trend spadkowy zakończył się wraz z końcem roku, wtedy też potencjalnie zaczęliśmy 5 falowy wzrost, korekta pierwszego impulsu wypadła książkowo względem poziomów Fibo, obecnie skala wahań kursu znajduję się w utworzonym trójkącie i od kierunku wybicia zależy krótkoterminowy scenariusz. Ale to chyba wszystko wiesz, skoro tyle czasu i energii poświęcasz na swoje biadolenie.