• brak chetnych na zakupy Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    spółka niby z dobrymi perspektywami , wyniki oki , dywidenda wypłacona a jednak coś lub ktoś nie pozwala na wybicie na dłużej powyżej 30 zł
  • Re: brak chetnych na zakupy Autor: ~domisz [212.83.173.*]
    Realnie kasa zamrożona. Zaraz przeczytasz o inwestowaniu na długi termin itp. Zapewne wolalbys zeby z dlugim terminie to rosło a tu od roku jest trend spadkowy. Ciężko mówić o jego odwracaniu. Kasa zamrożona. Bez opcji na wyjście. Wg mnie będzie squeeze out drobnicy. Tyle ze duzo niżej. I delisting. Przy tym FF, zyskach i świetnych perspektywach to realny scenariusz z punktu widzenia zarządu (akcjonariusza) i Diagnostyki (akcjonariusza). Obym się mylił.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.245.194.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: brak chetnych na zakupy Autor: ~Hki [37.47.113.*]
    Ja myślę że za 1 zł można dokupywać bo od 5 lat jest trend spadkowy, a kapitalizacja na poziomie 3 milionów jest idealna dla takiej spółki. Poza tym jest kolejka przecież i trzeba jednak troche być na giełdzie żeby mieć taką wysoką cenę za akcję jak 30 zł. Popatrzcie chociaż na hubtech. Oni już są długo na giełdzie a dalej kosztują 70 groszy.
  • Re: brak chetnych na zakupy Autor: ~Rusty [195.35.80.*]
    Brzmisz jak szaleniec...
  • Re: brak chetnych na zakupy Autor: ~Hki [37.47.113.*]
    Specjalnie napisałem podobnie do domisza XD cieszę się że mi się udało
    Pomyśl, że niektórzy mają serio takie podejście :)
    Trend spadkowy zakończył się wraz z końcem roku, wtedy też potencjalnie zaczęliśmy 5 falowy wzrost, korekta pierwszego impulsu wypadła książkowo względem poziomów Fibo, obecnie skala wahań kursu znajduję się w utworzonym trójkącie i od kierunku wybicia zależy krótkoterminowy scenariusz. Ale to chyba wszystko wiesz, skoro tyle czasu i energii poświęcasz na swoje biadolenie.
[x]
GENXONE -5,56% 5,78 2025-09-26 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.