I jak troliki nie trzeba było wczoraj się wymądrzać co do zawieszenia nie majac zielonego pojęcia o prawie:) pozostało Wam tylko pisanie...kapital zamrożony na dlugi czas:) teraz będziemy czytali wasze mądrości...Inwestor gdyby miał trochę honoru to by zakończył ta szopkę. Wczoraj świadomie publicznie kłamałeś! Jak juz doczytasz regulaminy jakie obowiazuja na NC daj znać:)
Troliku żyłka peknie Tobie od nerwów:) ten czas wykorzystaj na przestudiowanie regulaminów jakie obowiązują na NC tak aby nigdy więcej juz nikogo w błąd nie wprowadził!! Zenada chłopczyku:)
He he dokładnie opisałeś czego nie masz i co Ciebie goli... fajny klaun z Ciebie :) szkoda tylko że nie masz zielonego pojęcia o prawie jakie obowiązuje na NC! Oddasz kasę Ty których w błąd wprowadziłeś?? Publicznie i świadomie..
Chory człowieku szkoda czasu na dyskusję z Tobą! Widzy nie masz żadnej i nikogo tutaj nie interesuje co masz co robisz bo to wszystko wytwór twojej chorej wyobraźni. Bez odbiór!! A i kiedy kase oddasz tym których wprowadziłeś w błąd publicznie??
Ten człowiek jest chory, jego fo kręci jak może kogoś wkurzać i wypisywać bzdury. Taka mała, zakompleksione menda. Weźcie mu nie odpisujcie najlepiej, albo jak ktoś umie namierzcie adres bo ewidentnie dawno pajacować w łeb nie dostał.
I jak ktoś namierzy adres to ja tu chłopakom chętnie zasponsoruje wycieczkę. U mnie tu chętnych nie brakuje, płatają się po osiedlu szukając wrażeń, chętnie za tysiąc dwa pojadą komuś gębę oklepać.
Wiem się wydaje, że jest anonimowy i może wypisywać do ludzi co chce. Ale zapomina, że po drugiej stronie różni ludzie siedzą, kiedyś się chłopaczyna doigra i sobie niepotrzebnie narobi problemów.