• Ewakuacja Autor: ~Op [188.146.37.*]
    Jw
  • Re: Ewakuacja Autor: ~abc [37.248.212.*]
    Na ty śmieciu nikt jeszcze nie zarobił, oczywiście poza zarządem
  • Re: Ewakuacja Autor: ~android [89.64.125.*]
    No teraz to chyba zleci na 7zl tak jak kiedyś
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Vendetta [5.173.241.*]
    Trend wzrostowy obowiązuje, jeszcze sporo zapasu do średniej ma200. Widać, że poniżej 20 akcje szybko wybierane.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Android321 [5.173.171.*]
    Gdzie tu jest trend wzrostowy? Bo wydawało mi się ze trend wzrostowy był i spółka jest w głębokiej korekcie, bo lekka nie jest z 27 na 19/20…
    I za rok może 22zl
    Ludzie zostali z pakietami i finał. Teraz tylko trzeba podjąć decyzje czy sprzedać przy 20zl po 19 i kurs raz dwa spodnie… a czy się podniesie? Wątpię po raportach itd
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Android321 [5.173.171.*]
    MA 200 pokazuje 11,91-13,06pln vendetta kim Ty jesteś ze tak stwierdzasz ? Zobacz na tydzień jak wygldal i jak wyglądać będzie
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Vendetta [78.9.24.*]
    Android niezle bełkoczesz, pijesz nie pisz.;-) "kim ty jestes?"co to za durne pytanie, LOL. Srednia MA200 na dziennym wynosi w tym momencie 18 PLN. Obowiazuje wciaz silny trend wzrostowy, teraz mamy do czynienia jedynie z korektą. https://www.biznesradar.pl/notowania/BALTICON#1d_lin_lin
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Android [89.64.125.*]
    No tym bardziej nie widze wzrostu spadając z 27 na 20
    Zaraz będzie 19,18,17.. gdzie się zatrzyma?
    I wzrost przez pół roku z 17zl na 21?
    Bełkot to ty tu siejesz
    Naganiaj na coś innego
    Kup piórnik i wracaj do szkoły chłopcze. Spojrz na biznesradar i jak ocenia trend, oni też się mylą? W ciągu roku wzrost o 100 %, od początku roku o 98 % ale w Twojej opinii to nie jest trend wzrostowy. :-):-)
    Czytaj ze zrozumieniem
    Teraz nie jest trend wzrostowy zwłaszcza jak takie skoki są..

Tak jak pisałem spadło na 17/18lat.

Tak tak wierz biznesradarom itp
    Powodzenia
    Jak ludzie skupują tp raczej spadać nie powinno
    Ojjj… śmierdzi
    To gratuluje
    Jeśli firma inwestowała rozwijała się i latami kurs nie drgnął
    I nagle takie kwoty i taki spadek
    KNF jedynie zapuka prócz tych kontroli co są
    Chłopcze ?
    Aaaa
    Jak lol to już wiem ze dziecko jakieś dobra nie było tematu.
    Masz ten swój trend wzrostowy
    Duzo musisz się nauczyć jeszcze :)
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Android [5.173.22.*]
    Bełkoczesz to ty jak widać
    Trend wzrostowy
    Dobre
  • Re: Ewakuacja Autor: ~OBSER [31.60.227.*]
    Na razie wygląda to nieciekawie. Mimo wszystko myślę, że dzisiaj może być sesja odwrotu. Na razie brak popytu.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~abc [31.0.53.*]
    Powrót śmiecia na 10 zł
  • Re: Ewakuacja Autor: ~czarodziej [95.160.34.*]
    wywaliłem dziś, niech leci na dno. więcej nie kupię, potem nie da się tego badziewia sprzedać :)
  • Re: Ewakuacja Autor: ~Vendetta [5.173.251.*]
    Sprzedałeś w okolicach dołka, niebawem łezka zakręci ci się w oku jak zobaczysz 25
    Nie zakręci, chyba ze masz 10 akcji to może u da ci się je sprzedać bez uważania kursu o -10%
  • Re: Ewakuacja Autor: ~abc [78.88.27.*]
    Dnia 2021-08-30 o godz. 17:00 ~Vendetta napisał(a):
    > Sprzedałeś w okolicach dołka, niebawem łezka zakręci ci się w oku jak zobaczysz 25

Normalnie dzisiaj szał zakupów, cała giełda ustawiła się po akcje tego śmiecia bo niebawem będzie po 25 zł
  • Re: Ewakuacja Autor: ~OBSER [37.30.49.*]
    Zdziwisz się abc. Na razie się nie spieszy nikomu by poderwać kurs. Jeszcze czekają z kupowaniem akcji bo być może jeszcze komuś zwieracze puszczą i zniechęcony sprzeda.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~abc [78.88.27.*]
    Dnia 2021-08-31 o godz. 16:18 ~OBSER napisał(a):
    > Zdziwisz się abc. Na razie się nie spieszy nikomu by poderwać kurs. Jeszcze czekają z kupowaniem akcji bo być może jeszcze komuś zwieracze puszczą i zniechęcony sprzeda.

to barachło raczej do końca roku nie przekroczy już 20 zł
    Na 16,6 1000 akcji na kupno, więc nizej przy tych obrotach nie zejdzie. A do 27 zł. pakiety śmieszne w arkuszu po max. 150 akcji.
    Tu nie ma pod co grać, ja wolałem sprzedać z strata niż mrozić kasę do kolejnego raportu za 3 miesiące.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~OBSER [31.60.234.*]
    W porządku Twój wybór czarodziej. Spółka jest irytująca to fakt. Tutaj papier został mocno zebrany przez spółdzielnię. Teraz jest jeszcze wyczekiwanie na ostatnie akcje. Jestem przekonany, że będzie ostry ruch w górę. Moim zdaniem w tym roku kurs będzie powyżej 30 zł.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~BAX [78.9.24.*]
    Też tak sądzę, perspektywy solidne, spółka roziwjająca się. Dlatego dzis dobrane, podobna korekta była kilka miesiecy temu. Pozniej szybko wskoczyło 25. Pod raport będzie wajcha przestawiona na pewno.
    Jeszcze mogą przewalić pakiet na 16,5 zł. Trzeba się z tym liczyć. Osobiście to czekam i będę dobierał w locie
    Czarodziej jak masz możliwość to polecam Bowim ! Spółka szykuje się do wybicia po ostatniej korekcie ! Wyniki super !! To tak dla otuchy. Powodzenia i udanych inwestycji !!
    No i już 1000 akcji ustawione na 17,6 na kupno, a wszystkie akcje na podaży do 20.4 wyzbierane. Yuuupi!
    Ja już na bowim dawno. Nawet nie wyskoczyłem po 13 ostatnio i nadal się kisze, ale będzie dobrze.

Jak coś z logistyki to za 2 tygodnie raport na OTLogistic
    HAHA 2 dni póżniej.
  • Re: Ewakuacja Autor: ~abc [83.3.206.*]
    Nikt śmiecia już nie zbiera, jest przecież poniżej 20 zł? no chyba, że czekacie jak spadnie na 10 zł
[x]
BALTICON 0,00% 19,90 2025-10-17 16:48:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.