wyglada na to ze to juz ostatnia szansa na fajne zakupy.firma sie rozwija i cw na nibawem wzrosnie ale zanim sie to stanie malkontenci beda oddawac po 1,6 mniej wiecej
Dnia 2021-08-17 o godz. 11:22 ~mosiek napisał(a): > wyglada na to ze to juz ostatnia szansa na fajne zakupy.firma sie rozwija i cw > na nibawem wzrosnie ale zanim sie to stanie malkontenci beda oddawac po 1,6 mniej wiecej
widać, że z ciebie mosiek i chcesz orżnąć, jak cała twoja nacja, na kasę innych akcjonariuszy... cenę 1,6 to ty możesz widzieć co najwyżej w snach. skąd się biorą tacy odleciani goście to nie wiem... 1,6... słów brakuje. leczcie się trolle spadziowe.
Ale mnie rozbawiles dzieki bo jestem w pracy i nudy
Poluje na te akcje bo sa w porzo ale im taniej tym lepiej
A i dobra rada zrezygnuj
Na gieldzie nie ma miejsca dla ludzi ze slaba psychika
Jeszcze czekam
Prawdziwy mosiek musi sie dobrze zastanowic zanim podejmie decyzje bo latwo wtopic
Mam 12 k ale jeszcze dokupie
Wszystko zalezy od nerwow
Action sprzedawalem w okolicy 4 zeta a teraz milo popatrzyc jak leci
Ja nie zdziwię się na 2,58 a nawet w locie 2,47. Mnie to jednak nie gryzie na długi okres czasowy. Co prawda nie sądziłem, że takich ynwestorów tu kilku zostało. Niech sprzedają ze stratą i szukają okazji....
Zgadzam się @inwestorlongterm. Cena 2,58 jest jak najbardziej realna, chociaż jeszcze jakiś czas temu wydawała mi się abstrakcyjna. Takich czy innych inwestorów spotkasz na każdej spółce. Są potrzebni, bo generują obroty;) Pozdrawiam!
Wy wszyscy tutaj jesteście mądrzy po swojemu. Oceny .przypuszczenia . analizy....... ile tego tutaj jest /? A odpowiedzieć tak po prostu jak się ma zastaw na 3.25 do ceny obecnej tego śmiecia i jakie mogą być tego konsekwencje..to takie proste i trudne zarazem?