Jaja sobie robisz? Od kiedy w IT i gamingu bardziej się opłaca pracować na etacie, a nie na umowy cywilnoprawne? Spółka współpracuje z 12 osobami w oparciu o umowy cywilnoprawne.
Dnia 2021-08-17 o godz. 11:21 ~wolneżarty napisał(a): > Jaja sobie robisz? Od kiedy w IT i gamingu bardziej się opłaca pracować na etacie, a nie na umowy cywilnoprawne? Spółka współpracuje z 12 osobami w oparciu o umowy cywilnoprawne.
Jakoś innym się opłaca. Tzn. spółka się układa z 12 osobami na śmieciowych umowach. Żenada !!! Po co naganiacie na wszystkich wątkach na tego gniota. Zobacz jaki spadek kursu. Ciekawy jestem ilu ludzi utopiło dziś kasę przez wasze naganianie. Spółka z New Connect - śmiech na sali !!!
Komu się niby opłaca? Duże spółki gamingowe zatrudniają na etat głównie ludzi w księgowości i HR. Programiści, testerzy, kierownicy projektów robią na B2B i są na tym do przodu z kasą bardziej niż na etacie, a na "śmieciówce" to robi cieć na budowie albo student kręcący hot-dogi w opatrzonej logo z zielonym płazem "placówce pocztowej" czynnej w niedzielę. Dziś obroty 23 tys. złotych... No to ilu ludzi straciło kasę? Jeden większy leszcz czy 4 mniejszych? Nawet do naganiania na spadki się nie nadajesz.
Dnia 2021-08-17 o godz. 12:19 ~wolneżarty napisał(a): > Komu się niby opłaca? Duże spółki gamingowe zatrudniają na etat głównie ludzi w księgowości i HR. Programiści, testerzy, kierownicy projektów robią na B2B i są na tym do przodu z kasą bardziej niż na etacie, a na "śmieciówce" to robi cieć na budowie albo student kręcący hot-dogi w opatrzonej logo z zielonym płazem "placówce pocztowej" czynnej w niedzielę. Dziś obroty 23 tys. złotych... No to ilu ludzi straciło kasę? Jeden większy leszcz czy 4 mniejszych? Nawet do naganiania na spadki się nie nadajesz.
No tak masz rację. Tylko Ja nie naganiam na nic. W końcu - 9% to żaden spadek :-)
Dnia 2021-08-17 o godz. 13:13 ~A0A napisał(a): > Dnia 2021-08-17 o godz. 12:19 ~wolneżarty napisał(a): > > Komu się niby opłaca? Duże spółki gamingowe zatrudniają na etat głównie ludzi w księgowości i HR. Programiści, testerzy, kierownicy projektów robią na B2B i są na tym do przodu z kasą bardziej niż na etacie Bardzo ciekawe. Tu na GPW jest sporo spółek gamingowych. Sprawdź je. Zacznij do CDPROJEKT i tak w dół. Nie wciskaj mi kitu.
porownywac do cdprojekt dobre dobre, ale juz nie piszesz ze cdp ma nieograniczone budzety i musi sciagac do siebie obcokrajowcow i jakos ich zacheac, tej wielkosci spolki ja ta tutaj nie stosuja etatow bo to przepalanie pieniedzy i to sie tyczy calego it, tu musza oszczedzac zanm nie bedziehiciora i bardzo dobrze ze sie nie pchaja w etaty. a ludzie tu sa realni nie jak w simfabric, wystarczy spojrzec na stronie albo linkedin no ale naganiacz zawsze wie swoje
Przepraszam ze pytam, ale to zero w niku to iloraz inteligencji, czy stan na koncie pokrako? Zapamiętajcie, na forum nie ma altruistów. Ci "ludzie" to cwaniacy którzy chcą kupić jak najtaniej waszym kosztem. Będą obrzydzać spólkę do czasu zebrania docelowej liczby akcji. W tym przypadku, spółka poinformowala o przygotowaniach do wydania prologu dwóch gier, zatem do premier już blisko. Dlatego pojawiaja się takie pokraki jak A0A, będą straszyć i manipulować żeby odebrać akcje jak najniżej.
Dnia 2021-08-18 o godz. 10:47 ~a2a napisał(a): > Przepraszam ze pytam, ale to zero w niku to iloraz inteligencji, czy stan na koncie pokrako? Zapamiętajcie, na forum nie ma altruistów. Ci "ludzie" to cwaniacy którzy chcą kupić jak najtaniej waszym kosztem. Będą obrzydzać spólkę do czasu zebrania docelowej liczby akcji. W tym przypadku, spółka poinformowala o przygotowaniach do wydania prologu dwóch gier, zatem do premier już blisko. Dlatego pojawiaja się takie pokraki jak A0A, będą straszyć i manipulować żeby odebrać akcje jak najniżej.
hahahahahahaha Zapakuj się na maxa w spółkę z New Connect która nikogo nie zatrudnia. Strata na tej spółce szybko nauczy cię pokory i rozwagi :-) Jeżeli ma cię to uspokoić to nie mam najmniejszego zamiaru pchać swoich pieniędzy w to coś. Nie jestem straceńcem. Fundamenty przede wszystkim.