ciekawe, że 505 do tej pory wywiązali się z przeznaczenia budżetu marketingowego na grę w 28% dziwna strategia jak na ciśniecie w początkowej fazie gry...
Nie podają bo nie mogą, ja jestem zadowolony. Zobaczcie na raport juju nawet nie podali ile sztuk sprzedali najważniejszej gry. Eccgames przynajmniej jest uczciwe i bardziej transparentne. Trzymać będzie dobrze !
Pisałem na tym forum jakiś czas temu. 505 nie chce aby odbierać klientów Asseto Corsie. Kolejna wersja AC zmieni się z kierunku drift na rally. Kasa niewydana teraz na promocję D21 (a zostaje ponad 70%) będzie wydana w odpowiednim czasie. Kto przeglądał stronę internetową 505 to widział ile mają tytułów i wie, że tam raczej nie pracują dyletanci. Jestem spokojny. Kto nie ulegnie panice to jeszcze mi podziękuje za rady. A ja mam zamiar tu jeszcze być długo.
Jak ma paść jak jeszcze ok60% 505 ma wydać na marketing na drifta i CMSR ma wyjść i Gearshift ma być ukończony. Weź się zastanów co pleciesz za głupoty. To dopiero początek, może i trzeba będzie poczekać ale kto poczeka ten będzie zadowolony
Szczyt monetyzacji w grach mobilnych to przełom drugiego/trzeciego roku. Casus wielu gier już to pokazał a jak ktoś potrzebuje leniwego przykładu to TSGames i rybki. Proponuje popatrzeć na wykres i skorelować to z Fishing Clash (premiera X 2017 a kurs 2020)