Odbywa się teraz na akcjach. Jesteśmy po bardzo płytkiej korekcie z 4.8... kurs może pójść bez korekt do 6 zł z tego miejsca jak miało to miejsce w historii
Dnia 2021-08-16 o godz. 13:21 ~B921 napisał(a): > Odbywa się teraz na akcjach. Jesteśmy po bardzo płytkiej korekcie z 4.8... kurs może pójść bez korekt do 6 zł z tego miejsca jak miało to miejsce w historii
Sam pewno nie pójdzie ... potrzeba jakiegoś info. To fakt ludzie już nie chcą sprzedawać w dół wiec może ruszy sam ? A może Nokia zaprosi do składania ofert na wykonanie tych światłowodów za 3 mld zł ??
Mam ochotę mu te 11k zabrać :) Ale się wstrzymam. Jak na PKP wszyscy mają urlopy, to aż dziw że pociągi jeszcze jeżdżą. Od marca na urlopie, może zatrudnię się w PKP.
Idolek na PKP nie ... :)) Ale przecież decyduje minister ten który zapowiadał w kwietniu że "niebawem" te umowy podpisze wiec bez niego teraz się nie obejdzie !! A niebawem to niebawem .... :))
Idolek bierz ja się nie słyszę na ostatniej korekcie nałykałem się Pozbudu po 4,14-4,18 wystarczy mi... Muszę mieć coś kasy na Geotrans jeszcze.
Ponton to chyba jest tak że w państwowych spółkach decyzje zapadają gdy jest polecenie z góry... Prezes Zarządu PKP Intercity pewno co jakiś czas dzwoni do ministra i pyta czy już może ... A tamten odpowiada że podpiszą niebawem hahahaha
Ponton oni praktycznie je już wygrali mieli najniższą cenę i jeden z 3 niestety ten najmnszy jest potwierdzony przez PKP Intercity. Pozostałe dwa czekają na oficjalne ogłoszenie wygranej. Nas jest na nie finansowanie z UE !! Otwarcie ofert w dwóch następnych pod koniec sierpnia.
Dnia 2021-08-17 o godz. 11:27 ~Idolek napisał(a): > Pozbud przebiera już nóżkami żeby odpalić :)
Półeczka bardzo płaska a z takiej lubił się zawsze wyjąć, ale interesują mnie te zlecenia "blokujące" wzrosty wczoraj na 11k dzisiaj na 10k za mało by odczuć stratę ale kurs bez informacji się przez nie nie przebija ciekawe po co ktoś je składa przecież i tak nikt nie sypie mu na lewo.