"Udana premiera CMS21 pokazuje, że flagowe tytuły ze stajni PlayWay są mocno dopieszczane. Na początku 2022 r. premierę ma mieć Star Gate: Timekeepers. Potencjał tego IP jest nieobliczalne."
Początek 2022 roku to już niedługo. Wrzesień/pażdziernik większe materiały nt. gry. Proszę pamiętać, że gra powstaje przy współpracy z MGM Metro-Goldwyn-Mayer - ich logo zna każdy - to ta charakterystyczna rycząca glowa lwa.
Widząc naganianie Pana Iżyńskiego na Twitterze i Strefie Inwestorów jestem wręcz pewien że posiada tą spółkę w prywatnym portfelu i ma ja na dużej stracie:)
Ujawnianie takich informacji jest nie ok.. Jest czy nie jest w jakimś portfelu to nie miejsce żeby to popisać. Mi osobiście wydaję się że blefujesz i naganiasz
Tak to typowy naganiacz. Portal jest stricte edukacyjny i twórcy wykazują się profesjonalizmem oraz wyczuciem. Decyzja o potencjalnej inwestycji to indywidualna kwestia każdego z nas, naganianie tego typu jest poprostu poniżej poziomu.
Strefa Inwestorów to akurat jest ostatnie medium, które można brać na serio pod uwagę. Działają na zasadzie 'co mamy w portfelu to chwalimy'. Brzydzę się tego typu działalnością, ale robią to od lat udając wielkich znafcuf. Kto śledzi ich poczynania od kilku lat wie o czym mówię.
No jak kupili, to wg nich dobra spolka i chwala, co w tym dziwnego? Gdyby po tym jak chwala walili w rynek, to byloby zle. A ty jak sprzedales, to dyskredutyjesz spolke i naganiasz na spadki. Niezla hipokryzja.
Brzydzę się ich działalnością. Nie zrozumiałeś co miałem na myśli, widać nie śledzisz tego finansowego pudelka tak jak ja. Jak wywalą spółkę z portfela to później ją często potrafią ładnie obsmarować gunwem. Dla takich ludzi jest specjalne miejsce. Irzyński + Bierrzanoooski.
To co piszesz jest kompromitujące. Udzielasz się na wielu forach i siejesz zamęt. Zostaw forum CFG w spokoju amatorze. To że sprzedałeś spółkę bo jesteś chłoptasiem w krótkich spodenkach to nie nasza wina ani Strefy Inwestorów.
Chłopcze gdybyś miał moją wiedzę, licencję MPW, popracował w kilku DM i spędził tyle czasu na rynku co ja to byś wiedział jak to wygląda od drugiej strony. EOT bo nie ma sensu rozmawiać z kimś mało ciekawym.