spółka zarabia .....do konca roku bedzie pewnie coś około 8 mln......fabryka w 2023 ....developerka .... nowwa działka ....itd ..... pytam sięo co chodzi z tym kursem ??????
Jak to o co?! O to, żeby wygarnąć jak najwięcej akcji po taniości. Widać, że teraz trzeba kupować, bo kurs w 2022, kiedy projekty zaczną się realizować lub zbliżać do realizacji, to już będzie za późno na zakup akcji.
Natomiast prognozy zawarte w raporcie pokazują, jaki potencjalny może być efekt uruchomienia linii w LED Lease +50-60mln! :))
Gdzie się podziały te tysiące akcji co były na "kup"? Mi osobiście raport się podoba, walą inwestycje non stop i nadal zyski netto na plusie. Jakiś czas temu miałem zakończyć zakupy, ale na tych poziomach jeszcze po 500 - 1000 zł skubię jak coś wpada z innych spółek. Czuję, że za rok - dwa IDH może zagwarantować mi emeryturę. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, że poniżej 100 zł nawet nie zaczynam sprzedawać :D
Przy takim FF ...to można zrobićco się chce.....ktos mówił o 100 zł za 2 lata ...w sumie czemu nie .....przecież to NC .....abstrakujac od tego obecny kurs jest strasznie niedoszacowany spójrzcie na inne gdnioty bez zysków na Nc i ich wyceny ....