• RAPORT Autor: ~ZBYCH [83.22.225.*]
    Panowie przecież ten raport jest na prawdę dobry patrząc tak na szybko.
  • Re: RAPORT Autor: ~Wywaliłem [213.136.243.*]
    Czyli to nie Leśniak wali akcjami, na teraz ma nadal 10,761 mln akcji, nie sprzedała ani sztuki.
  • Re: RAPORT Autor: ~jas [31.0.23.*]
    spółka zarabia .....do konca roku bedzie pewnie coś około 8 mln......fabryka w 2023 ....developerka .... nowwa działka ....itd ..... pytam sięo co chodzi z tym kursem ??????
  • Re: RAPORT Autor: ~DannySon [89.206.58.*]
    Jak to o co?! O to, żeby wygarnąć jak najwięcej akcji po taniości. Widać, że teraz trzeba kupować, bo kurs w 2022, kiedy projekty zaczną się realizować lub zbliżać do realizacji, to już będzie za późno na zakup akcji.
    Natomiast prognozy zawarte w raporcie pokazują, jaki potencjalny może być efekt uruchomienia linii w LED Lease +50-60mln! :))
  • Re: RAPORT Autor: ~enki [5.173.252.*]
    Gdzie się podziały te tysiące akcji co były na "kup"?
    Mi osobiście raport się podoba, walą inwestycje non stop i nadal zyski netto na plusie.
    Jakiś czas temu miałem zakończyć zakupy, ale na tych poziomach jeszcze po 500 - 1000 zł skubię jak coś wpada z innych spółek.
    Czuję, że za rok - dwa IDH może zagwarantować mi emeryturę. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, że poniżej 100 zł nawet nie zaczynam sprzedawać :D
    Też sie zastanawiam nad LED ile to moze być rocznie ale pewnie kilnaście baniczek lekko .... nie wspomnę o deweloperce 13 tys metrów mieszkań .....
    Dodam tylko ze osobiscie spodziewałem się strat ...przy takim nakładzie na inwestycje .....itd ......
  • Re: RAPORT Autor: ~ZBYCH [83.22.225.*]
    Trzymają kurs co chwile zrzucają na dół po kilka sztuk
  • Re: RAPORT Autor: ~kiszka [31.0.23.*]
    Przy takim FF ...to można zrobićco się chce.....ktos mówił o 100 zł za 2 lata ...w sumie czemu nie .....przecież to NC .....abstrakujac od tego obecny kurs jest strasznie niedoszacowany spójrzcie na inne gdnioty bez zysków na Nc i ich wyceny ....
  • Re: RAPORT Autor: ~Aaa [79.186.247.*]
    Oj tam chyba im nie wychodzi
  • Re: RAPORT Autor: ~Hillela [94.101.17.*]
    Piękny rap. Zbieram.
  • Re: RAPORT Autor: ~Wywaliłem [37.47.91.*]
    Ale i tak co chwilę dokładają do S po 100-500 szt.
  • Re: RAPORT Autor: ~Gosciu [109.77.14.*]
    Czy aby na pewno?
[x]
IDH -2,68% 2,18 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.