I co teraz?
Muszę przyznać że nie spodziewałem się takiego obrotu spraw.
Dokupowałem po kursie 2,5 bo myślałem że to już dołek. To wtedy przekroczyłem 5% a teraz to mi łyso jest. Obecna cena jest niska. Dlaczego sprzedajecie?
Najpierw spadła o 90%, a potem jeszcze raz o 90%. Niektórzy to wiedzą i wycofują się. Ruch na akcjach zawsze należy zrobić jeżeli wartość akcji nie odpowiada fundamentom połączonym z możliwymi prognozami.
Czasami warto dokupić, a czasami lepiej sprzedać. Realizuj ZYSKI, ograniczaj STRATY.
Hej.to ze masz duzo akcji nic nie oznacza.Jezeli mozesz to przytrzymaj i czekaj na walniecie.Generalnie kupuje sie akcje zeby zarobic...jezeli masz czas to poczekaj...vivid ewidentnie jest ....hi...obnizany.mysle ze pod koniec roku zlapie min.2.7 zl za akcje.pzdr
Jak Sominko zaczynał kupować duże pakiety po 4,6zł to cd projekt był po 80zł to nie wiem co lepsze. Na cdr można było realizować zyski do 400 zł +500% to nawet ślepy i głuchy by zarobił a na vivid uśredniał aż się uśrednił
Hahaha Kodor widzę, że zmieniłeś taktykę. Kiedyś się podszywales pod sominka i innych, nawet pode mnie, a teraz te stare posty wygrzebujesz. Taki można powiedzieć recykling forumowy stosujesz. Normalnie Eco-Kodor :-)
Hahahaha sylvek dziecko pewny jesteś że to ja wykopuje??? Tu oprócz Dorotki Marka i ciebie nikt się nie cieszy. Jest wielu co piszą nieprzychylnie o spółce. Dobry z ciebie naganiacz. Gdzie te wzrosty na kursie o których tyle pisałeś?