Udało się połączyć z wifi nie chce mi się pisać o tym co oczywiste więc tak Jordania piękna ta dla turystów bo są też inne biedne oblicza . Za 3 dni Dubaj .
Będę obserwował wyniki będą zapewne po 22 . Złożyłem zlecenie więc coś tam dokupimy już nie wiele bo jest już całkiem konkretny pakiet.
Inni niech nie sugerują się moim zdaniem.
Jutro po wynikach zapewne jak to tutaj będzie stenkania że pogoda nie taka że prezes koszuli nie zapiął jak trzeba że Rewident biegły nie zrewidował nawet samego siebie ale może sam biega .
Ja Panowie mam to w d...
Zostaje tu na długo
Pozdrawiam
Gdzie Twoj raport z milionowymi zyskami :)) tego pilnuj. Gdzie 4 zl o czym pisal Inwestor który nawet nie wie gdzie leży Jordania! I ubrany po uszy w smiecia jarekklin co naganial na United!! Ile to tam spadlo:) doborowa ekipa :)
Dokładnie opisałeś kim jesteś co robisz jakie masz smutne życie:) Ty troliku bawisz mnie jestes takim klaunem z którego można się pośmiać. W piątek reko od Ciebie ze masz perłę co pójdzie na 3 zl a dzisiaj ten smiec jest wyceniamy 25 % nizej :) Jestes posmiewiskiem tego forum :) Nie pozdrawiam Ciebie troliku bo nie zasługujesz nawet na moją uwagę:)
Pisałeś że na Bowin będzie 30 zł a przy 3 zł pisałeś na forum Bowina że to śmieć . Tu też zaczniesz kupować jeszcze na PKC po 10 zł poczekam na to mam czas nie zależy mi nie kupuje akcji za rachunek za prąd jak ty