Grunt się pali pod noga więc była ewakuacja, teraz szukają frajerów na członków rady nadzorczej. Cela plus czeka....
https://parceltechnik.com/aktualnosci/rekrutacja-kandydatow-na-czlonka-zarzadu-parcel-technik-s.a/
Spółka się rozwija, rynek przesyłek przez pandemię przynosi gigantyczne dochody i szacuje się że przez najbliższe lata będzie rósł średnio 12% rocznie. Młode pokolenie już w 80% robi zakupy tylko przez internet a to oni wchodzą właśnie w wiek produkcyjny. Firma dobrze prosperuje, zaczyna zarabiać, zmiana ratingu świadczy o ogromnym skoku.
Przestańcie czarować rzeczywistość i pozwólcie, że ludzie sami będą decydować w co inwestują swoje pieniądze.
Akcjonariusz o czym Ty piszesz? Czy sam się słyszysz??? Pokaż mi chodź jeden paczkomat tego oszusta? Jedno wykonane zlecenie? Gdzie masz paczkomaty na dofinansowanie? Zarzuty prokuratorskie za dofinansowanie region Świętokrzyski! Jeśli uważasz inaczej, że to jest super firma, więc masz otwarte drzwi i startuj na członka rady nadzorczej. To jest zorganizowana grupa przestępcza u nic więcej! Wyłudzenia, przekręty itp... Ale czas się kończy...
Proponuję Ci się przenieść na forum Boruty, przepraszam Hubtech bo na Borutę przestali się nabierać. Tam mam wrażenie od lat wyciągają tylko kapitał od akcjonariuszy.
Tu te herezje Twoje już się nudzą..
I jak tak wklejasz aktualności, próbując manipulować faktami to masz do poczytania gdzie szukać paczkomatow, bo przypomnę że to tylko jeden z sektorów na którym firma bazuje.
Przypomnę też, że parcel ma tylko 10mln akcji, jeżeli jutro w raporcie będzie jakikolwiek zysk to będzie rewelacja bo przez ostatnie lata inwestowali a to kosztuje. Jutrzejszy raport może być dowodem na to, że przyszedł czas na zbiory:)
A każdy kto nie wierzy w potencjał tej spółki powinien zmienić forum a nie siedzieć tu całymi dniami i "marnować czas".
Pozdrawiam.
Akcjonariusz pokaż mi chodź jedną wzmiankę informacje, że program dofinansowania na pomorskie został ukończony. Wykonane miały być 48 mobilne paczkomaty! Do dzisiaj nie ma takiej informacji. Więc nie wprowadzaj innych w błąd...
A co mnie obchodzi nieukonczone dofinansowanie na pomorskie?
Umiesz czytać raporty, wiesz co to są przychody ze sprzedaży produktów? Aha zapomniałem,oni manipulują danymi w raportach. Tak na każdy argument można odpowiadać, że ktoś kłamie.
Spółka zaczęła zarabiać i nie zmienisz faktów.
Przypomina mi to trochę Macierewicza, który wszędzie wieszczył spisek i zamachy:)
Odpowiedź mi na jedno pytanie. Kto przy zdrowych zmysłach siedzi na forum spółki, której akcji nie posiada i szczerze nie wierzy w jej potencjał.
Jak mi na to odpowiesz to pogadamy bo szkoda mi przyznam niedzieli.
I dla jasności, to są MOJE pieniądze i z pewnością nie Ty będziesz mi mówił w co inwestować a w co nie.
A Tobie ich chyba brakuje jak tak bardzo troszczysz się o pieniądze innych.