• Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~Rozsądny [89.64.9.*]
    To chyba każdy rozsądny wie, co tu się dzieje. Tylko do KNF zgłosić za takie manipulacje. Widać, jaka jest motywacja osoby piszącej. Co nie zmienia faktu, że i tak sporo osób się o*** po wynikach i wywali w poniedziałek, nie rozumiejąc zupełnie wyników firmy. A osobnik piszący te komentarze będzie od nich zbierał z uśmiechem na ustach. Sam się też po trochę ustawię, chyba że mi Matrix zgarnie z Oldboyem na wyższych poziomach :).
  • Re: Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~Bartek [77.111.245.*]
    ty tak zupełnie charytatywnie ? Dla dobra innych - czy swojego ?
  • Re: Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~Rozsądny [89.64.9.*]
    Mylisz się jeśli myślisz, że jesteś bezkarny Matrix :)
    I serio? Ty pytasz o charytatywne działanie? :) Przecież piszesz od dawna i obrzydzasz ludziom spółkę.
    Co do mnie - mam śmieszną ilość akcji, nawet jak tu będzie jakaś sztucznie wywołana panika przez Ciebie w poniedziałek, to tego nie odczuję. Tak, jak napisałem, dobiorę po prostu w promocji, na którą i Ty czekasz. Mam czas, mogę i latami trzymać akcje, według mnie na swoje wyjdę.
    PS - jesteś zabawny z tym lajkowaniem masowo swoich postów :)
    PS2 - jesteś jakimś znajomym oldboya? on też nieźle sobie poczynia na bankierze pod różnymi nickami.
  • Re: Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~Bartek [77.111.245.*]
    Dlaczego hejterze atakujesz personalnie forumowiczów na portalu zamiast pisać o spółce, jej wynikach i o raportach ?
    Weź "CHARYTATYWNY" dzieciaku czas który poświęcasz na śledzenie, szpiegowanie i obrażanie ludzi na forum
    przeznacz na analizowanie raportów i szukanie informacji o firmie, a na pewno lepiej na tym wyjdziesz i być może wtedy nie będziesz
    musiał swoimi niepowodzeniami na giełdzie obarczać innych forumowiczów !

• Re: Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~Bartek [46.134.78.*]
    Oj Matrix, Matrix…
  • Re: Nie dajcie się oszukać 2 trollom Autor: ~PO [178.212.155.*]
    j/w
[x]
VOOLT 3,39% 1,98 2025-12-23 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.