• Cel osiągnięty... Autor: ~Mieczysław [83.11.43.*]
    Nikt prawie nie ma akcji, cisza w eterze, inwestor pisze bzdury sam ze sobą, do końca roku nowe ATH
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~j-23 [89.151.39.*]
    Tak popieram nowe ATH i to na poziomie Moonu
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Mandżi [31.135.192.*]
    Ile jeszcze będziecie żyć marzeniami? Czas spektakularnych wzrostów zakończony, nie ma żadnych pomysłów na spółkę. Była jeszcze nadzieja, na to że wprowadzą ongeno i będzie można opchnąć w okolicach 10zl, tymczasem pieniądze ze sprzedaży genxone magicznie wyparowały, a spółkę wprowadzi na parkiet jrh. Jeżeli jeszcze nie czujecie, że zostaliście zrobieni w CHU, to w końcu powinniście. Boczniak przez następne kilka lat to najlepsza z możliwych opcji, na chwilę obecną bardziej możliwe jest wchłonięcie lub jej rozwiązanie.
    Wielokrotnie powtarzałem, że chętnie wezmę akcje, i czekam na was w okolicach 50gr - już dziękuję, nie widzę możliwości dalszej gry na tej spółce.
    I pytanko na koniec - gdzie jesteś ortodoksyjna szma to? Tak naganiałeś na wzrosty niedouczony fraje rze, a tu wciąż idzie po mojej myśli
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Ortodox [46.134.116.*]
    Po 1wsze jestem cały czas tylko szkoda szczepić ryja na was trole a po drugie wlasnie mamy piękny okaz potomstwa wychowywanego przez pare chomoseksualna rodzice muszą być z ciebie dumni
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Mat_13 [193.176.40.*]
    To co się tutaj dzieje to jest coś niesamowitego. 3/4 akcji w rękach "instytucji" a kurs szoruje po dnie.
    Dlaczego im zależy na tak niskich poziomach
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Kevin [217.61.226.*]
    Odpowiedz sobie na podstawowe pytania typu czym zajmuje się obecnie ta spółka, ile osób zatrudnia i kto jest większościowym udziałowcem. Odpowiedzi wyjaśnia ci to, więcej zaczniesz zastanawiać się dlaczego tu tak drogo
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Mat_13 [188.147.98.*]
    No okej, ale myślę, że glowny udziałowiec tez by wolał jednak zeby kurs byl wysoki (tak, wiem ze kupowal taniej niż jest i ze i tak jest zarobiony)
    A poza tym, przy takich obrotach i tak nie wyjdzie ze swoich akcji.
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~devil [89.64.21.*]
    A czym się zajmował rok temu, gdy kurs był powyżej 10zł? Tym samym czym obecnie, więc to nie ma znaczenia. Prawdopodobnie chodzi tu o sprawy podatkowe. Być może zależy im żeby na niektórych spółkach pokazywać stratę, dlatego tak tu młócą codziennie bez opamiętania. Przecież tych spadków nie zrobiły osoby bez kasy, tylko ludzie którzy mają mnóstwo akcji. Ile razy kupują od siebie. Ile razy o 16.48 był kurs zaniżany przez jakąś jedną transakcje.
    Niewiele da się zrobić. Ale szansa jest, ze w końcu zacznie się w drugą stronę, Przecież też widzą jak im się skurczył portfel, zwłaszcza, że u nich to są grube miliony.
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Ania [87.205.63.*]
    Też myślę, że z czasem zmini się tendencja, po pierwsze jak kolega dobrze napisał 3/4 akcji mają w rękach, dlatego wrzucą jedno ciekawe espi i urośnie na + 65%. I portfel się wyrówna.
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~Nil [217.61.226.*]
    A świstak siedzi i zawija w te sreberka ha ha ha wasz największy akcjonariusz to nie inwestor tyłko spekulant więc zapomnijcie o zysku. Ta spółka to wydmucha do drenażu kasy od drobnicy
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~zibi [188.47.118.*]
    Tylko że espi nie pojawia się od roku.
  • Re: Cel osiągnięty... Autor: ~devil [89.64.21.*]
    JRH pokazało raport i z 400mln zysku rok temu maja 50mln straty. Oni zliczają wartość aktywów i oczywiście medcamp równiez się do tego przyczynił. Ciekawe kiedy zaczną swoje spółki pompować, bo ceny szorują po dnie.
[x]
MEDCAMP 2,52% 0,82 2025-11-07 14:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.